Ferielejlighed DanijelaZverinac - Kroatiske øer

priser fra € 35 per nat
Ups, ser ud til at denne ejendom ikke længere er tilgængelig Bliv ikke panik, vi har fået dig dækket med et godt tilbud om lignende indkvartering i Zverinac og Kroatiske øer!
Detaljeret beskrivelse

I Zadar øhav er øen Zverinac enestående blandt tusind kroatiske øer, badet ved sol og varme Adriaterhavet til sin Middelhavet charme og uspoleret natur hvert år vinder hjerter af sine besøgende. Øen med stop bekymrende og begynde en vidunderlig følelse af frihed. Netop i sådan et sted, vi tilbyder overnatning i vores lejligheder, som er veludstyrede og tilpasset til op til fire personer i hver lejlighed, som består af et soveværelse, badeværelse, køkken, stue og terrasse. Anlægget er beliggende 5 minutters gang til stranden, der er hovedsageligt beton og naturlig, som ligger i flere fag. Gå ikke glip at opleve charmen af ​​denne smukke dalmatiske steder, der vil helt sikkert vinde. Jeg hjerteligt velkommen!

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
  • Hav: 200 m
  • Strand: 200 m
  • Bycentrum: 200 m
  • Restaurant: 200 m
Strandtype/Kysttype
Betonstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
Ud over den lejeboliger som en gratis bekvemmelighed tilbyder vi en velkomstdrink og brug af surfbrætter. Også for dig, vi foretager en reservation og køb af bil færgebilletter.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejlighed Danijela
Danijela Skračić Annoncering idet 2013
Taler:
Kroatisk, Engelsk,
Ferielejlighed Danijela annonce er blevet set 8622 gange siden 12.04.2016.