Ferielejligheder VedranaŽuljana - Dubrovnik region

priser fra € 45 per nat
Detaljeret beskrivelse

Vedran lejligheder, der ligger i centrum af Zuljana, en lille by på den sydvestlige kyst af halvøen Peljesac. Selv i midten, nedsænkning i Middelhavet planter, sikre, at der dagligt, og natlige fred og ro, ideel til afslapning efter at have tilbragt timer på en af ​​de mange strande, hvoraf den nærmeste strand ligger kun 50 meter. Og andre faciliteter, en af ​​de restauranter, butikker og en café er også på hånden. På anlægget, enten ved dag eller om aftenen, vil du nyde terrasserne er omfattet af frodige vinmarker og mad tilberedt på en åben grill. Gården foran bygningen, vil give en behagelig hjem og din bil. Hvis du beslutter at Zuljana og lejligheder Vedran, den bedste måde, du tilbringe en uforglemmelig ferie.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Skal betales ved ankomsten, og størrelsen af ​​en eventuel forudbetaling, skal aftales med gæsten. Den mest ideelle tidspunkt for ankomsten af ​​12 timer yderligere, og for at gå op til 12 timer, hvilket ikke betyder, at vi i visse øjeblikke vil være fleksible og tilpasse sig situationen.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
  • Hav: 50 m
  • Strand: 50 m
  • Bycentrum: 50 m
  • Dagligvarer: 50 m
  • Restaurant: 50 m
  • Læge: 200 m
  • Apotek: 20 km
  • Bank: 20 km
  • Posthus: 200 m
  • Tankstation: 8 km
  • Busstation: 100 km
  • Lystbådehavn: 100 km
  • Diskotek: 30 km
  • Nationalpark: 10 km
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Småstenstrand, Betonstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
Velkomstdrink, i vores brugerdefineret, og vi mener ikke, det nogle særlige indhold. I Zuljana, er det muligt at leje en båd, eller deltage i en af ​​de to dykkerklubber for gruppe dykning. Daglige ture til parken af ​​øen Mljet, vil helt sikkert fuldføre din oplevelse. Hertil kommer, at relative nærhed af kulturelle og historiske byer Dubrovnik og Korcula, og besøg på dem, de giver dig endnu en mulighed for at gøre din ferie uforglemmelig.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Vedrana
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 3 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Sarajevo,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Studiolejlighed+1, August 2022
Maksimal nydelse

Vi er hr. Ivan og fru Vedrana taknemmelige for deres varme velkomst og nyttige oplysninger. Lejligheden var ren, funktionel og charmerende. Žuljana er det rigtige sted for ferie, uden for mange menneskemængder. Duften af fyrretræer og kvidrende fugle, ingen høj musik. Vučine er Adriaterhavets smukkeste strand. Ideel til familier. Jeg er sikker på, at vi ses næste år

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Ejernes svar
KÆRE GÆSTER

KÆRE, HØFLIG OG STILLE, VELKOMMEN GÆSTER. ALDRIG FOR MANGE UNØDVIGE SPØRGSMÅL, DIREKTE OG ÆRLIG I HVERT ØJEBLIKK. VI VIL GERNE DELE NOG TID (DAGE) MED DEM IGEN.

Novi Sad ,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4+2, August 2022
Uforglemmelig ferie

Vi tilbragte uforglemmelige øjeblikke i indkvartering med vidunderlige værter. Lejlighed 4+2 er ren, funktionel, med en stor terrasse, veludstyret, med en fantastisk beliggenhed tæt på havet, og fru Vedrana og hr. Ivica er så vidunderlige mennesker, at de ikke længere kun er vores værter, men også venner. Žuljana er et lille, men skønt sted med smuk natur og rent hav. Vi ville elske at være gæster igen, fordi vi følte os hjemme der. Varme hilsner til vores Vedrana og Ivan fra familien Škorić.

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn, Romantikere,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Ejernes svar
VI HÅBER OG TROR "U16"

BARN, DET ER IKKE "UNDER 16" FODBOLD, MEN EFTER "15" KOMMER DE SIGGER 16, SÅ LAD OS IKKE FORKÆLLE SERIEN! DRAGANA, MILICE, DRAGICE, STEFANE, IGORE... UNDSKYLD FOR AT SÆTTE SØNEN I FØRSTE PLADSEN, MEN HAN ER EN ATLET PÅ FLERE MARKER, OG "EN MAND I ÅR, SÅ JEG SIGER DET ER BEDRE AT FORKLARE, END HAN FORKLARER POT OG BEGYNDER AT skubbe DEN HULLE IGEN Hr.. NEJ". TAK FOR DE PÆNNE ORD, HILSNER OG ØNSKER. VI ELSKER JER OG VI ELSKER JER ALLE SAMMEN. DE MEST... HILSNER FRA ŽULJANA VEDRA OG IVICA PS DU VIL VÆRE VENNER FOR ALLTID, NOGLE ER MÅSKE BARE GÆSTER, MEN DET ER I EN ANDEN LIGA. SIKI MJAV!

sarajevo,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Ferielejligheder Vedrana, August 2016
Glad og tilfreds i Zuljana

Værterne meget venlige, meget hjertelige, behagelige og nyttige til at tale og socialisere. Stilheden, duften af ​​fyrretræer og havet, interessant strand, et lille marked med stadig nok forsyning, især saltvandsfisk, gør dette sted meget attraktive udflugtsmål mennesker, der ønsker fred og nyde den rent hav og strande og førsteklasses marine fisk. Byen byder på masser af muligheder, når det kommer til nærhed. Folk er meget venlige i denne lille landsby, og vi kommer altid tilbage til Zuljana.

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Turister uden bil, Romantikere, Bevægelseshæmmedde personer, Personer med kæledyr, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Ejernes svar
Rart at høre

TAK kære ven til kommentarer. SA så vidunderlig, snarere normal hold, ikke hårdt at være venlige, hjælpsomme, venlige, eller rettere, NORMAL. Se dig næste år.

Vedrana Pale Annoncering idet 2015
Taler:
Kroatisk, Engelsk,
Mere om ejeren

En tidligere sømand, der bosatte efter 20 år på søen. Mild natur villige til at give andre gæstfrihed og fornøjelse. Om sig selv ikke noget særligt. Du skal blot gå til Zuljana at lære at kende og dele skønheden i Adriaterhavet og solen.

Ferielejligheder Vedrana annonce er blevet set 60587 gange siden 03.02.2015.