Sommerhus DinkoKorčula - Kroatiske øer

priser fra € 100 per nat
Detaljeret beskrivelse

Apartment Dinko er et enkelt og komfortabelt lille hus på stranden, beliggende i en stille bugt Žrnovska Banja, kun få skridt til havet, og fuldstændig beskyttet mod udsigten til forbipasserende, omgivet af olivenlunde, citrus- og køkkenhave bare for dig. Hvis du vil væk fra hverdagen og tage en pause fra alt, er du på det rigtige sted! Du får øjeblikkelig forbindelse til Dink, de vil give dig en særlig beroligende stemning, og de bliver dit andet hjem! Forestil dig din første morgenkaffe på terrassen ... du ser det krystalklare hav, lytter til kvidren af fugle og sirisser, indånder duften af appelsiner, oliven og aromatiske urter ... Lejligheden består af et fuldt udstyret moderne køkken, 2 soveværelser, 2 toiletter og et badeværelse, 2 rummelige terrasser med udsigt over havet og parkering til 2 køretøjer. Aircondition, ubegrænset internet, tv (digitale og satellitkanaler), grill. Ideel til familier med børn, par og venner. Kom, forkæl og nyd! Dinko glæder sig til at se dig!

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Reservationer foretages via e-mail. Betaling på konto eller personligt (forudbetaling 30%). 10% rabat på ophold længere end 7 dage. 30% rabat på ophold længere end 30 dage. Ankomsttid: 15.00 - 22.00. Afgangstid: indtil kl.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Dokumentation for reservationsbekræftelse ved reservation
Afbestillingspolitik
I tilfælde af aflysning på grund af Covid-19 refunderer vi det fulde beløb på forskudsbetalingen til gæsterne.
Afstande
  • Hav: 10 m
  • Strand: 10 m
  • Bycentrum: 2 km
  • Dagligvarer: 50 m
  • Restaurant: 40 m
  • Læge: 3 km
  • Apotek: 2 km
  • Bank: 2 km
  • Posthus: 2 km
  • Tankstation: 4 km
  • Busstation: 2 km
  • Lufthavn: 125 km
  • Lystbådehavn: 2 km
  • Sportsaktiviteter: 20 m
  • Diskotek: 1.5 km
  • Kasino: 2 km
  • Nationalpark: 20 km
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand, Betonstrand,
Ekstra tilbud
Vi tilbyder vores gæster en velkomstdrink med lokale produkter og brug af grøntsager og krydderier fra vores egen have. Grundlæggende køkkenkrydderier og rengøringsprodukter, hårtørrer, strygejern, strygebræt, hårtørrer, barneseng, ekstra seng findes også. Mulighed for rengøring af lejligheden under dit ophold mod betaling. Alt hvad du behøver: en butik, strande, restauranter, en børne- og basketballbane, en natbar med levende musik ... det er kun få minutters gang fra lejligheden, og centrum af Korcula er kun 5 minutters kørsel. Gode trafikforbindelser i Korcula med Dubrovnik, Split og de smukke omkringliggende øer giver mulighed for uforglemmelige dagsture.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Sommerhus Dinko
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 3 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Buzet,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4, September 2022
En uforglemmelig årlig

Vi havde en vidunderlig 10 dage, Dinko tog sig fuldstændig af os. Et smukt fredeligt sted omgivet af grønne områder og vidunderlige lokale. Vores værtinde Miranda, en vidunderlig og venlig kvinde (til "100"), tog sig rigtig godt af os. Ord kan ikke beskrive den oplevelse, du bør bestemt besøge. Miranda mange tak

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Romantikere,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
rijeka,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4, September 2021
Årlig af en drøm

Vi tilbragte 10 vidunderlige dage i Apartment Dinko. Hvad skal man skrive? Alt var, som vi forestillede os: huset ligger et roligt sted få skridt fra havet, omgivet af grønt, der er kærligt passet af vores værtinde Miranda. Ren, ryddig, smagfuldt indrettet, fremragende udstyret og også med alle de små ting, du kan få brug for i de 10 dage eller deromkring. Vores værtinde tog sig diskret af os, og vi håber bare, at vi bliver i Dink et par gange mere. En varm anbefaling til alle, både ældre og yngre!

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Romantikere, Personer med kæledyr, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Warszawa,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4, Juni 2021
Fantastisk sted!

Vi tilbragte i Dinko 2 uger og det var en fantastisk tid. Stedet er lige tæt på havet, meget stille og privat. Fuldt udstyret. Vores vært Miranda var meget hjælpsom og flot. Jeg anbefaler dette sted til fredelig ferie.

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn, Turister uden bil, Romantikere, Personer med kæledyr,
Anmeldelsen er oversat fra engelsk - Vis original
Miranda Botica Annoncering idet 2018
Taler:
Kroatisk, Engelsk,
Mere om ejeren

Hilsen! Jeg er Miranda. Som vært ønsker jeg, at mine gæster skal bo i lejligheden Dinko og på vores ø i den smukkeste hukommelse! Jeg vil være din "kontaktperson" med destinationen, du kan stole på min hjælp og hjælp til alt hvad du har brug for. Mit mål er at få dig til at føle dig hjemme og tilbringe din drømmeferie her. Velkommen!

Sommerhus Dinko annonce er blevet set 44172 gange siden 06.06.2018.