Sommerhus AjinovićZlarin - Kroatiske øer

priser fra € 100 per nat
Ups, ser ud til at denne ejendom ikke længere er tilgængelig Bliv ikke panik, vi har fået dig dækket med et godt tilbud om lignende indkvartering i Zlarin og Kroatiske øer!
Detaljeret beskrivelse

Huset på øen Zlarin er beliggende i et roligt sted, væk fra stranden 150 meter og fra centrum 400 m. Huset er i to etager omgivet af en ejendom på 1000 kvadratmeter, hvor oliventræer, vinstokke, figner .... I i stueetagen er en stor stue, køkken separat dør fra opholdsstuen og et lille badeværelse. Stuen åbner ud til en stor terrasse på 35 kvadratmeter af håndlavede træ bord til 7 personer med to bænke, swing og havemøbler og liggestolen. Terrasse er dækket. På første sal er der tre soveværelser, en stor dobbeltseng og en enkelt seng, mellemstore værelse med en dobbeltseng og en enkelt seng og et lille værelse med en enkelt seng. Alle tre værelser har adgang til en stor øverste terrasse med udsigt over havet. Den øverste etage af huset, hvor værelserne har aircondition. Gratis WI-FI. Der er også et badeværelse med badekar, toilet bowl og håndvask. I huset er der en udendørs bruser med sol varmt og koldt vand.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Betaling sker ved ankomst. Depositum betales via konto, og at 15 procent af de samlede omkostninger. Ankomster og afgange gæster regulerer efter skibets linjer.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
  • Hav: 100 m
  • Strand: 90 m
  • Bycentrum: 400 m
  • Dagligvarer: 400 m
  • Restaurant: 400 m
  • Læge: 500 m
  • Posthus: 600 m
  • Busstation: 5 km
  • Jernbanestation: 5 km
  • Sportsaktiviteter: 90 m
  • Nationalpark: 15 km
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand, Betonstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
Muligheden for at leje Bickle, og vi venter på vores gæster til Zlarin havnefronten og deres bagage vi kører et motorkøretøj, at gæsterne ikke behøver at trække dig og del bagage. Vaskeri varer i en opvaskemaskine for gæster, der er mere end 7 dage. Huset er beliggende på øen Zlarin, hvilket er 20 minutter med båd fra Sibenik. Øen kan ikke nås med bil, er bilen tilbage i Sibenik, er parkering ligger lige på Sibenik kajen, hvor båden til Zlarin. Pris for parkering er ca.. 4EUR / dag. Ship linjer sommer drev 4, 5 gange om dagen i Zlarin. Aftalen med ejerne af overnatningsmuligheder rundt rederier.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Sommerhus Ajinović
Gorana Hrepić Annoncering idet 2014
Taler:
Kroatisk, Engelsk,
Mere om ejeren

Hej alle, mit navn er Goran, har jeg 29 år, jeg er gift og har en datter. Jeg ser frem til at møde nye mennesker, der arbejder inden for turisme i nogen tid, og det fylder mig op. Jeg elsker også at sy, især for små børn. Jeg elsker havet og bo ved havet og prirodu.Želim dig et behageligt ophold i lejligheden Belvedere og hus på øen Zlarin :)))

Sommerhus Ajinović annonce er blevet set 16794 gange siden 20.01.2015.