Ferielejligheder SunagŠibenik - Šibenik og dens omgivelser

priser fra € 70 per nat
Detaljeret beskrivelse

Behagelige, moderne udstyrede Sunag-lejligheder ligger i et familiehus omgivet af en have. De er beliggende i et roligt område af Šibenik-Vidica, 15 minutters gang fra byens centrum. Den er velegnet til en rolig ferie, og samtidig er den meget tæt på begivenhederne. Aircondition (klimaanlæg og centralvarme), med satellit-tv, WI-FI, pengeskab, vaskemaskiner. Anlægget omfatter en rummelig terrasse med havemøbler, et separat område med grill og gratis parkering. 1-værelses lejlighed på 40 m2 med separat indgang og separat terrasse. Den er velegnet til op til 4 personer, den består af et soveværelse, et funktionelt udstyret køkken med en stue og et badeværelse. Toværelses lejlighed på 90 m2 velegnet til op til 6 personer. Den består af 2 soveværelser med altaner, en stue med balkon udstyret med havemøbler, et moderne køkken, et badeværelse med bruser og et andet separat toilet. Afstand fra lejligheden til: bystrande 2 km, Hotel Solaris og Aquapark er 3 km, NCP marina 0,7 km, nationalpark Slapovi Krka

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Turistskat er inkluderet i prisen. Minimumsantallet af nætter er 2 nætter. Betal venligst inden ankomstdatoen, eller betal kontant på ankomstdagen. Når du ankommer til lejligheden, skal du give os dit identitetskort eller pas for at registrere dig i e-visitøren. Vi udsteder en faktura til dig for boligen, som du betaler fuldt ud. Overnatningspriserne angivet på fakturaen stemmer overens med den officielle prisliste. Det er også nødvendigt at levere et depositum på 80 euro til forsikring mod skader på anlægget, ved afslutningen af dit ophold i vores anlæg, hvis alt er i orden, vil vi returnere det samme beløb til dig. På grund af Covid udfører vi yderligere desinfektion af hele anlægget. Vi opkræver ikke gebyr for slutrengøring af bygningen, det er inkluderet i normalprisen. Vi mener, at lejlighedshygiejne er normalt og er grundlaget for kvalitetsservice. Det ideelle ankomsttidspunkt er kl. 15.00 og afgangstid er kl. 10.00.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afbestillingspolitik
Forskudsbeløbet er 20 % af beløbet for overnatningsprisen angivet på fakturaen. Hvis gæsten annullerer reservationen inden for 30 dage før ankomst, returneres depositummet ikke, ellers returneres det fuldt ud.
Afstande
  • Hav: 1 km
  • Strand: 2 km
  • Bycentrum: 1.5 km
  • Dagligvarer: 100 m
  • Restaurant: 10 m
  • Læge: 800 m
  • Apotek: 500 m
  • Bank: 500 m
  • Posthus: 600 m
  • Tankstation: 700 m
  • Busstation: 800 m
  • Jernbanestation: 800 m
  • Lufthavn: 45 km
  • Lystbådehavn: 1.1 km
  • Sportsaktiviteter: 100 m
  • Diskotek: 1.7 km
  • Kasino: 2 km
  • Nationalpark: 4 km
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Småstenstrand, Betonstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
Kære gæster, Lejlighederne er en del af vores hus, vi vil byde dig velkommen og give dig nøglerne til lejligheden. Hver lejlighed har et pengeskab til opbevaring af værdigenstande, og den store lejlighed med 4 stjerner har opvaskemaskine i køkkenet. Hele bygningen har centralvarme, velegnet til leje og i vintermånederne er der en kulilte detektor. Hold venligst vinduerne lukket, mens aircondition eller varme er tændt. WI-FI trådløs internetadgang er fremragende og gratis. Velkomstdrink inkluderet i prisen. Parkering er i vores gård foran lejligheden (to biler kan parkeres), eller parkering på gaden foran bygningen for yderligere tre biler. Kæledyr er ikke tilladt. Vores hund er han, og vi ønsker ikke nogen problemer mellem vores hund og vores gæsts hund. Brug af rengøringskemikalier, der er effektive mod Corona-gæsteboligen, desinficeres mellem hvert gæsteophold og lukkes efter rengøring. Fysisk afstand tak. Kontaktløs ind-/udtjekning
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Sunag
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 2 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Orahovica,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A2+2, Juni 2020
Lejlighed Sunag

Detaljer om objektet, billeder og placering, der nøjagtigt vises i annoncen. Faciliteterne er rene, ryddelige og værten servicerer på et højt niveau. Objekt at anbefale.

Anbefalet for : Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Ejernes svar
lejlighed A2 2

Kære Mirjana, Tak for de venlige ord i din anmeldelse. Jeg ønsker dig alt godt og ser frem til at se dig igen. Med venlig hilsen lejligheder Sunag

Wrocław,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Ferielejligheder Sunag, August 2016
Sibenik Sunag 5 stjerner

Lejligheden fuld fyldt vores forventninger 100%. Meget hjælpsom og professionel værter. Apartment var besnærende og fuldt udstyret. Vil bestemt anbefale !!!

Anbefalet for :
Anmeldelsen er oversat fra engelsk - Vis original
Ejernes svar
lejligheder SunAge

Tak for de venlige ord, vi ser frem til det næste møde.

Nada Komadina Suliman Annoncering idet 2016
Taler:
Kroatisk, Engelsk,
Mere om ejeren

Kære gæster, Vi byder dig velkommen og tak for at vælge vores lejligheder til din ferie. Min familie og jeg vil være til din rådighed under dit ophold. Kontakt os venligst for alle de råd og tjenester for at få mest tid på ferie i det smukke Sibenik. Vi glæder os til at se dig.

Ferielejligheder Sunag annonce er blevet set 39367 gange siden 02.04.2016.