Ferielejligheder SkorićŽirje - Kroatiske øer

priser fra € 55 per nat
Detaljeret beskrivelse

Apartments Skorić ligger på øen Žirje i Muna-bugten, kun en time og fyrre minutter med færge fra Šibenik. Stranden ligger kun 30 meter fra lejligheden. Butikken og restauranten ligger 200 meter væk, og posthuset og klinikken ligger 1.500 meter væk. Vi tilbyder to lejligheder til leje. Hver lejlighed har en separat indgang og en terrasse med udsigt over havet. Bag huset er der grillbord og siddebænke og udendørs bruser. Sikker parkering og bådplads.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Hvis du ønsker at booke en lejlighed i vores hus, bedes du oplyse os ankomst- og afrejsedato, adresse og telefonnummer. Det er også nødvendigt at betale 30% af det samlede fakturabeløb som forskud - din reservation bliver gyldig ved modtagelse af betalingen. Kæledyr opkræves 5 euro. Lejlighederne står til din rådighed på ankomstdagen fra kl. 14.00 og på afrejsedagen til kl. 10.00.
Turistskat er ikke inkluderet i prisen.
Afbestillingspolitik
Forskudsbetalingen tilbagebetales kun ved sygdom mod forevisning af lægeerklæring.
Afstande
  • Hav: 30 m
  • Strand: 30 m
  • Bycentrum: 200 m
  • Dagligvarer: 200 m
  • Restaurant: 900 m
  • Læge: 1.5 km
  • Apotek: 1.5 km
  • Posthus: 1.5 km
  • Busstation: 14 km
  • Jernbanestation: 14 km
  • Sportsaktiviteter: 500 m
Strandtype/Kysttype
Klippestrand,
Ekstra tilbud
Žirje er en ideel ø for dem, der ønsker en ferie i fuldstændig stilhed, langt fra den hektiske hverdag. Det består af naturlig rigdom af flora, talrige beskyttede bugter og klart hav, omgivet af talrige holme og rev. På Žirje kan du også tilbringe en aktiv ferie på at cykle ad den 22 km lange cykelsti, nyde dykning, fiskeri, lokal mad, svømning og solbadning.Her kan du smage lokale produkter, såsom olivenolie, brandy og vin. Hvis du ønsker det, kan værterne tage dig med til at fiske, lære dig at tilberede fisk eller gøre det for dig.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Skorić
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 9 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Zagreb,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Studiolejlighed, September 2021
Fantastisk indkvartering

Lejligheden indeholder alt hvad du behøver for et dejligt og behageligt ophold på havet. Det har en meget rummelig terrasse, hvor det er meget behageligt at bruge tid. Værterne er yderst høflige og meget imødekommende. Sørg for at prøve Žižul brandy. Efter 9 måneder er det meget stille på øen, og det er fantastisk at slappe af og ikke for varmt til en aktiv ferie. I 7 dages ophold havde vi en god hvile og besøgte de fleste af øerne. Bugtene er meget smukke og rolige. Øboerne arbejder hårdt på at arrangere og markere øen. Vi besøgte også fæstningen Gradina - sørg for at tage et kig. Øen kan nås i bil, det anbefales at have en cykel. Det meste af vejen er farbart med en normal bil. Jeg vil anbefale at komme og bo hos alle, der ønsker fred og afslapning. Det eneste, man skal bemærke, er, at der er 1 dårligt udstyret butik på øen, der lukker 1. oktober, så det er tilrådeligt at tage det meste med.

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Turister uden bil, Romantikere, Personer med kæledyr, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Vrhnika,
Meget godt (4/5) Opholdt sig ind A4, Juli 2019
Juryens ø

For første gang i juryen, og appen med meget positivt overraskelse er meget god og ren og har en smukt anvendelig terrasse. Senka og hendes mand er meget venlige og plejer gæster på samme tid dog, hvis du ønsker det, forbered en ægte havfest, anbefaler jeg alle dem, der elsker fred, og de kan lide at føle sig som en gæst.

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn,
Anmeldelsen er oversat fra slovensk - Vis original
Celje,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4, Juni 2019
Zirje

Vi tilbragte en fantastisk uge på øen Zirje. Roligt kvarter, nærhed til stranden og smuk havudsigt fra den store terrasse. Nyd at udforske strandene, der er tilgængelige i bil, fiskeri med Franet og fremragende tilberedning af blæksprutte under bagning af fru Senka. Lejligheden er rummelig, funktionel og pænt dekoreret.

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn, Romantikere,
Anmeldelsen er oversat fra slovensk - Vis original
Vis alle anmeldelser
Senka Skorić Annoncering idet 2015
Taler:
Kroatisk, Engelsk,
Mere om ejeren

VELKOMMEN TIL VORES HJEM!

Ferielejligheder Skorić annonce er blevet set 45336 gange siden 01.10.2015.