Ferielejlighed NevenŽirje - Kroatiske øer

priser fra € 50 per nat
Detaljeret beskrivelse

Du kan komme til Žirje fra Šibenik med færge eller katamaran. Huset ligger i Muna-bugten (skibs- og færgehavn), 10 m fra havet. Lejligheden ligger i husets stueetage. Arealet er 19 m². Foran indgangen er der en terrasse på 21 m², som er overdækket med en markise og har udsigt over havet. På samme terrasse ved siden af indgangen til studielejligheden er der separat indgang til badeværelse og toilet, der udelukkende hører til lejligheden. Lejligheden har aircondition, wi-fi, tv, service, køleskab med fryser, el-komfur til madlavning og bagning, dobbeltseng, garderobe og ekstra sovesofa.Vi skifter sengetøj og håndklæder en gang om ugen (inkluderet i prisen). Det er også muligt at bruge den udendørs grill. Adgang til huset er muligt i bil, og der tilbydes gratis parkering. . En butik (hvor du kan købe alt undtagen fersk kød) ligger 100 m fra huset. Der er fire restauranter på øen i andre bugter, der tilbyder fremragende lokal mad.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
For at reservere en studielejlighed er det nødvendigt at betale et forskud på 30% af den samlede boligpris. Vi står til din rådighed for yderligere information.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
  • Hav: 10 m
  • Strand: 10 m
  • Bycentrum: 50 m
  • Dagligvarer: 100 m
  • Posthus: 1 km
  • Nationalpark: 10 km
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand, Betonstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
På Žirje er der mulighed for at leje en båd og en quad bike. Der er også en cykelsti rundt om hele øen, samt en vandresti til de 7 højeste toppe på Žirje. Hos Žirje kan du købe frisk fisk, olivenolie, honning, hjemmebagt brød og slik. Fortøjningen til båden findes foran lejligheden.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejlighed Neven
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 5 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Zagreb,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Studiolejlighed+1, August 2023
Kom til Žirje

Hvis du ønsker fred, havet et par skridt fra lejligheden, en smuk terrasse med en sol bruser, kom til Mr. Nevens sted! Vi havde en vidunderlig tid, Mr. Neven er en rigtig gentleman og en stor vært! Altid til din tjeneste, venlig, fortalte han os en masse interessante ting om øen og dens indbyggere. Tak ham for alt!

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Turister uden bil, Romantikere, Personer med kæledyr,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
bled,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Studiolejlighed+1, Juli 2023
Fantastisk vært og meget godt studie

Fantastisk vært og meget veludstyret studie, der har alt hvad du behøver. Vi havde en stor terrasse overdækket af et fortelt og det var vores andet hjem.Det var også en oplevelse at fange små fisk. Hvis høsten var god, så var frokosten eller aftensmaden også. Jeg er målløs over værterne Neven og Milena. Du finder ikke ofte sådanne venlige, hjælpsomme og venlige mennesker på destinationer. Jeg ville gøre alt for at få dig til at føle dig virkelig den bedste og smukkeste. Vi tilbragte en vidunderlig 12 dage på øen Žirje, og jeg er sikker på, at vi vil vende tilbage. Mange tak til Neven og Milena

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Turister uden bil, Personer med kæledyr, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra slovensk - Vis original
Zagreb,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Studiolejlighed+1, Juni 2022
Vidunderlig Žirje og indkvartering

Vi boede på Žirje hos Mr. Neven i 11 dage. Indkvartering i en studielejlighed opfyldte fuldt ud alle behov. Det er fuldt udstyret, med service og bestik især (vi stødte på overnatningssteder, hvor vi ikke engang havde en brødkniv), sengen har en kvalitetsmadras, terrassen er dækket af en markise, du har mulighed for at fiske med en båd, som er en ubeskrivelig oplevelse, og ejerne, Mr. Neven og Mrs. Milena er så hjertelige og imødekommende! Det er et træk ved de mennesker, der er fra øen og vil give deres gæster alt. Beskriv, hvordan livet var på Žirje, og hvordan det er i dag ... Og kæledyr er mere end velkomne med dem! Vi kom dertil med lille Bichon havanese og blev straks venner med disse gode mennesker! Det er vigtigt at nævne, at du tager et brusebad med regnvand fra en solbruser, som der ikke findes bedre af, og vandet er drikkeligt, fordi grundvandsmagasinet bringer vand til øen. Žirje er en vidunderlig, blid ø, fuld af fyrretræer og forskellige lægeurter, for dem, der elsker det. Der er 29 pladser, og i Muna-bugten, hvor lejligheden ligger, har du én butik, der arbejder to gange og kun i sæson. I landsbyen "Selo", som ligger 5 minutter væk i bil, er der et posthus og et sundhedscenter, hvor der arbejder en sygeplejerske/læge, som er så værdifuld, at det ikke kan beskrives med ord! Katamaranen og færgen sejler to gange om dagen i løbet af sæsonen.

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Turister uden bil, Bevægelseshæmmedde personer, Personer med kæledyr, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Vis alle anmeldelser
Neven Pašara Annoncering idet 2019
Taler:
Kroatisk, Engelsk,
Mere om ejeren

Velkommen!

Ferielejlighed Neven annonce er blevet set 24901 gange siden 22.09.2019.