Ferielejlighed LavandaŽaborić - Šibenik og dens omgivelser

priser fra € 100 per nat
Detaljeret beskrivelse

Vores smukke lejlighed er beliggende i en af de smukkeste bugter ved Adriaterhavet. Et fredeligt og roligt sted, det ligger i Jasenovo-bugten, som er kendetegnet ved en storslået beliggenhed, krystalklart hav og uberørte dele af naturen, og alt dette mellem den attraktive Adriaterhavs turistvej og det azurblå hav og i den umiddelbare i nærheden af den vidunderlige Jasenovo billejr. Lejligheden er beliggende på 1. sal, har 2 soveværelser, stue med klapseng og spisestue, køkken, badeværelse, altan og sikret parkeringsplads til din bil. Den er udstyret med møbler i topkvalitet, alle køkkenmaskiner, aircondition, gratis Wi-Fi, UHD smart-tv, PlayStation4, vaskemaskine, opvaskemaskine og andre nyttige apparater. Også, for hele varigheden af dit ophold, er du forsynet med sengelinned og håndklæder. Den luksuriøse lejlighed er designet som en perfekt indkvartering for en familie, hvor alle gæster vil have deres egen komfort og privatliv, hvilket også er en garanti for, at du vil tilbringe en fredelig og afslappende ferie lige her.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
For at foretage en overnatningsreservation er det nødvendigt at betale det aftalte beløb forud, mens boligens samlede beløb indbetales på kontoen senest på ankomstdagen til overnatningsstedet. Ankomsttid er fra kl. 15.00, afgangstid er indtil kl. 10.00. Vi respekterer enhver gæst og ønsker og stræber efter at give dem komfort, sikkerhed og høj hygiejne i et rum, hvor rygning ikke er tilladt, samt tilstedeværelse af andre mennesker uden forudgående aftale med ejeren af boligen.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afbestillingspolitik
NOTE FOR 2020; Kære gæster, Først og fremmest beder vi jer om at rejse samvittighedsfuldt og ansvarligt og respektere alle foreskrevne sikkerheds- og beskyttelsesforanstaltninger i kampen mod SARS-Cov-2 virus. Vi har tilpasset vores måde at annullere overnatningsreservationer på til den nye situation, så du kan annullere din reservation 10 dage før den bestilte ankomstdato, med 100 % tilbagebetaling af det indbetalte depositum. Hvis du beslutter dig for at annullere reservationen senest 10 dage før den annoncerede ankomst, beholder vi depositum betalt fuldt ud. Denne form for annullering af reservationer er gyldig indtil slutningen af pandemien er annonceret.
Afstande
  • Hav: 20 m
  • Strand: 50 m
  • Bycentrum: 2 km
  • Dagligvarer: 1 km
  • Restaurant: 10 m
  • Læge: 2 km
  • Apotek: 10 km
  • Bank: 10 km
  • Posthus: 3 km
  • Tankstation: 10 km
  • Busstation: 10 km
  • Lufthavn: 50 km
  • Lystbådehavn: 11 km
  • Diskotek: 15 km
  • Nationalpark: 25 km
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Småstenstrand, Betonstrand,
Ekstra tilbud
Omgivelserne i Šibenik er specielle og attraktive, og derfor yderst attraktive for alle natur- og cykelelskere, takket være et ekstremt forgrenet netværk af bjerg- og landevejscykelstier, der strækker sig over i alt 140 kilometer, mest på makadam, mens det nogle steder der er også asfaltbelægninger. Vi er 9 km fra byen Šibenik, 15 km fra byen Primošten, 16 km fra fæstningen St. Nikola og 25 km fra Krka National Park og 50 km fra Split lufthavn. Vi er beliggende i umiddelbar nærhed af Kornati National Park, Vransko Jezero Nature Park og Telaščica Nature Park.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejlighed Lavanda
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 15 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
-,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4, August 2023
Vidunderligt! ❤️

Et af de bedste steder, vi har været. Fru M. er en fremragende vært, meget imødekommende og venlig. Alt er ekstremt rent, pænt og velduftende, en masse retter og ting nødvendige til køkkenet og en behagelig ferie og ophold. Stranden i umiddelbar nærhed af lejligheden er ren, smuk, der er steder i skyggen og havet er meget rent. Vi anbefaler bestemt denne feriebolig, da vi vender tilbage hver sommer.

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Romantikere, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Sveti Ivan Zelina,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4, Juli 2023
LAVANDA - en lejlighed for alle lejere!

Vi har holdt ferie ved Adriaterhavet i årevis, men vi har aldrig været så komfortable som i denne lejlighed. Vi følte os afslappede som i vores eget hjem, men alligevel værdsat, fordi vi fik absolut værdi for pengene. Billederne du ser i annoncen er smukke, men de kan ikke formidle den komfort du føler i selve rummet. Fra indgangen til lejligheden dufter alt af friskhed og renlighed. Absolut alle ting i lejligheden er funktionelle, smukke og på sin plads. Man får en fornemmelse af, at ejerne af lejligheden virkelig bekymrer sig om, hvordan gæsterne har det der, og de har indrettet lejligheden, som om de skulle være gæster i deres egen lejlighed. Mirjana og Goran, de smilende og hjertelige ejere, hilste os hjerteligt velkommen, viste os og instruerede os, hvor alt var og lod os tilbringe vores ferie i fred. De er placeret i nærheden og er altid tilgængelige, hvis du har brug for noget, men de er diskrete og respekterer din fred. For første gang i mit liv løb jeg ikke i butikken, for absolut alt venter på dig i lejligheden - lige fra rengøringsmidler, nye klude, skyllemiddel, håndklæder, tæpper, myggemidler, alle husholdningsapparater (opvaskemaskine, vaskemaskine) , ovn, mikroovn, til kaffe med kapsler i 3 typer, blender, støvsuger, stort tv med mange programmer, radio, Ps4, klimaanlæg...), opvask 2 gange efter behov... Du tilbydes endda beholdere til opbevaring mad, folie til mad, bageposer... Jeg tror på, at selv derhjemme, har man ikke altid alt det ovenstående i sit hus :) Og alt er duftende og rent! Desuden er alle enheder af høj kvalitet og gennemprøvede producenter, så jeg skrev endda nogle ned, fordi jeg selv herhjemme ikke er helt tilfreds med nogle af dem, jeg ejer. Jeg er allergisk over for brændte pander, gryder og kedelige knive, men i Lavanda er alt som nyt, som om det lige er ankommet fra butikken. I køleskabet blev vi mødt af en skive prosciutto og ost med oliven, to flasker vin, juice, en afkølet vandmelon og en slikbar på bordet. Alle vinduer er udstyret med myggenet, persienner og indvendige persienner. Alle vægge er smagfuldt og moderne dekoreret med kunstneriske malerier. Lejligheden er ikke stor, men den er meget funktionel og giver intimitet inde i selve lejligheden, fordi den har 2 soveværelser, samt fra naboer, som du ingen steder har at møde, undtagen ved indgangen til bygningen. Lejligheden virker luftig, fordi hvide og jordnære farver dominerer, og selvom den er pænt indrettet, er den slet ik

Anbefalet for : Aktiv ferie, Natteliv, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn, Romantikere, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Kreuzau ,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4, Juli 2022
Alt perfekt!!!

Kære Mirjana, kære Goran! Vi tilbragte to perfekte uger med sommerferie i lejlighed Lavanda!!! Hele samtalen næsten et år i forvejen var meget hjertelig. Især når det kommer til kaj til vores båd. Tak igen for at passe på! Da vi ankom, blev vi mødt meget venligt og med en stor overraskelse. Lejligheden er nøjagtig som vist og beskrevet og frem for alt super ren. Lejligheden var udstyret med alt hvad du behøver. Der var blandt andet kaffekapsler, hygiejneartikler og rengøringsmidler til rådighed. En SUP var også tilgængelig til brug. Hvis du ikke kan lide travlheden så meget, er du i gode hænder i Jasenovo. Ideel til ture til Šibenik, Primošten eller Trogir. Alt i alt følte vi os meget komfortable og er glade for at give 5. Vi vil helt sikkert vende tilbage! Da vi sagde farvel, var vi meget glade for "give away". De bedste hilsner fra Tyskland HUMMEL familie

Anbefalet for : Aktiv ferie, Familier med børn, Romantikere,
Anmeldelsen er oversat fra tysk - Vis original
Vis alle anmeldelser
Mirjana Španiček Annoncering idet 2016
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Italiensk, Spansk, Fransk, Slovensk,
Mere om ejeren

Kære gæster, modtag det stærkeste velkommen til din bolig, lavendel lejlighed! Vores indkvartering var udstyret til at imødekomme behovene i nutidens moderne gæst, udstyret med bekvemmeligheder, udseende og charme, der er egnet til komfort og bekvemmelighed. Vi har mest forhåbentlig kunnet retfærdiggøre dine forventninger.

Ferielejlighed Lavanda annonce er blevet set 53158 gange siden 18.04.2016.