Ferielejlighed AuroraTribunj - Šibenik og dens omgivelser

priser fra € 35 per nat
Detaljeret beskrivelse

Nyrenoveret og fuldt udstyret lejlighed bestående af to soveværelser med 4 faste senge og 1 ekstra, udstyret køkken, badeværelse med toilet, stue. Terrassen har en smuk udsigt over den dalmatiske vegetation. Grillen er på mezzaninen og altid tilgængelig for gæsterne. Haven giver mulighed for fuldstændig afslapning for børn og ældre. En udendørs bruser er også tilgængelig. Lejligheden ligger 5 minutters gang fra stranden og byens centrum, så det giver mulighed for sjov, men også stilhed for hvile, når gæsten har brug for det. Tribunj ligger kun 15 km fra Sibenik nær Kornati, Skradin, Krka-vandfaldene, hvilket giver yderligere muligheder for udflugter. Studiehuset er en separat bygning, ideel til to personer. Studiet er designet som en unik enhed - et soveværelse med en dobbeltseng og køkken og et separat badeværelse. Foran studiet er der en terrasse med udsigt over haven.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Ankomst af gæster efter kl. 14.00, afgang til kl. 10.00. Forskud efter aftale og kontant betaling ved ankomst. . Brug af aircondition er gratis. Skift er ikke relateret til weekenden. Afhængig af gæsternes afrejsedag er det muligt at ankomme og afrejse tidligere eller senere.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afbestillingspolitik
I betragtning af den epidemiologiske situation, som er usikker, i tilfælde af "låsning" af grænserne, returnerer vi forskuddet fuldt ud.
Afstande
  • Hav: 300 m
  • Strand: 300 m
  • Bycentrum: 500 m
  • Dagligvarer: 400 m
  • Restaurant: 500 m
  • Læge: 500 m
  • Apotek: 1 km
  • Bank: 2 km
  • Posthus: 700 m
  • Tankstation: 2 km
  • Busstation: 2 km
  • Jernbanestation: 12 km
  • Lufthavn: 50 km
  • Lystbådehavn: 500 m
  • Sportsaktiviteter: 1.2 km
  • Diskotek: 2 km
  • Nationalpark: 20 km
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand, Betonstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
Mulig brug af cykler med forudgående varsel samt organisering af bådture (ekstra gebyr).
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejlighed Aurora
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 7 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Slovenija,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4+1, Juli 2021
Lejlighed Aurora

Vi var meget tilfredse med lejligheden og hele vores ferie med dig. Lejligheden er meget meget pænt dekoreret, ren, komfortabel ... Som vi fortalte dig under ferien, kan du se, at du har en følelse af æstetik Så virkelig al ros! Byen Tribunj er også rigtig flot, pænt dekoreret ... Al ros! Tak igen for din gæstfrihed, og vi vil helt sikkert mødes igen ... Hav det godt Andreja, Pavel og Nika Pahor

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn, Personer med kæledyr, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra slovensk - Vis original
Tychy ,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4+1, Juli 2021
Vellykket ferie

Fantastisk lejlighed, gode værter! De respekterer fuldt ud privatliv for feriegæster, og om nødvendigt er de tilgængelige for gæsterne. Lejlighed rummeligt, rent, meget veludstyret køkken. Der er fred og ro omkring lejligheden, hvilket garanterer en perfekt hvile. Vi tilbragte to ugers ferie med min familie, og vi er meget glade, og vi vil helt sikkert vende tilbage der en dag. Hvis nogen leder efter et sted at hvile, er dette det perfekte sted.

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn, Personer med kæledyr, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra polsk - Vis original
Stakčín,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Ferielejlighed Aurora, August 2018
Ivana og Vlado, Slovakiet

Super lejlighed, vi var der med en søn og børnebørn - 5 personer. Lejligheden er rummelig, stor terrasse, grill. Ejere er hyggelige mennesker. Tæt på Zamalin strand, hvor du kan gå. Vi gik til de andre strande i bil, da vi havde små børn, og paraplyer og liggestole er tilgængelige på Bristol Beach. Strande og restauranter er ikke overfyldte. Ideelt sted til hvile.

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie,
Anmeldelsen er oversat fra sovakisk - Vis original
Vis alle anmeldelser
Tanja Biloglav Annoncering idet 2015
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Russisk,
Mere om ejeren

Føl dig hjemme❤️

Ferielejlighed Aurora annonce er blevet set 42949 gange siden 20.03.2015.