Ferielejligheder Villa NadaDrvenik - Split og dens omgivelser

priser fra € per nat
Ups, ser ud til at denne ejendom ikke længere er tilgængelig Bliv ikke panik, vi har fået dig dækket med et godt tilbud om lignende indkvartering i Drvenik og Split og dens omgivelser!
Detaljeret beskrivelse

Anlægget er placeret i Drvenik tæt på dock færgen til Hvar og sandstrande. Rummelig villa med lejligheder og værelser tilbyder en behagelig og fredelig ferie med en smuk strand og omgivelser. Alle vores gæster kan benytte den rummelige solrige terrasse i niveau med stueetagen, samt baghaven og atrium. Placering af ejendommen er perfekt, hvis du ønsker at øer og steder i nærheden. Villa har dobbelt og tredobbelt værelser og lejligheder til 3, 4 og 5 personer. Alle værelser er udstyret med aircondition, Internet, TV, køleskab. Værelserne har eget badeværelse på gangen ved siden af ​​rummet. Ved ankomsten får gæsterne din nøgle til soveværelse, badeværelse og hoveddøren. Sengelinned og håndklæder er inkluderet i prisen. Med forudgående varsel, kan gæsterne reservere en parkeringsplads. Gæster værelser er det muligt at bruge et køkken, der er placeret på første sal. Vores lejligheder tilbyder komplette privatliv og kan rumme 3-5 personer. De har et fuldt udstyret køkken, badeværelse, aircondition, tv, wifi.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Forbeholdet i lejligheden gæster sikkerhed for forudbetaling af 30% af den samlede reservation, resten ved ankomst eller før ankomst. Skat er inkluderet. Parkering er inkluderet. Ankomst tid (check-in) fra 12:00 til 22:00, og afgang (check-out) med 10.00. Gæsterne vil blive mødt af et væld af faciliteter og give dem nøglerne.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
  • Hav: 10 m
  • Strand: 20 m
  • Bycentrum: 50 m
  • Restaurant: 60 m
  • Apotek: 50 m
  • Bank: 20 m
  • Lystbådehavn: 20 m
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand,
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Villa Nada
Nada Krstičević Annoncering idet 2017
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Tysk, Italiensk, Russisk,
Mere om ejeren

Leje aftale i mange år og sammen med sin familie forsøger at tilbyde gæsterne et roligt og behageligt ophold i vores værelser og lejligheder Villas. Vi tilstræber at være tilgængelige og til at løse så hurtigt som muligt alle anmodninger fra vores gæster. Vi håber du vil tilbringe en afslappende ferie i vores lille sted.

Ferielejligheder Villa Nada annonce er blevet set 34496 gange siden 18.03.2017.