Ferielejligheder Porat VelaPodgora - Split og dens omgivelser

priser fra € 80 per nat
Detaljeret beskrivelse

Fuldt udstyrede lejligheder, ombygget og færdiggjort i vinteren 2017. Hver lejlighed er omhyggeligt indrettet med masser af detaljer, så du føler dig hjemme. Hver lejlighed er speciel i noget og opfylder hver gæsts behov og muligheder.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
For at booke de ønskede datoer er det nødvendigt at betale 30% af det samlede beløb på forhånd på en bankkonto på forhånd, og resten op til det fulde sexbeløb opkræves kontant ved ankomst til anlægget. Afbestilling er mulig senest 45 dage fra ankomstdagen med refusion af depositum. Efter denne periode er refusion af forskuddet ikke muligt. Vi ønsker dig en uforglemmelig ferie og ved, at du altid er i første omgang.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
  • Hav: 30 m
  • Strand: 20 m
  • Bycentrum: 60 m
  • Dagligvarer: 20 m
  • Restaurant: 10 m
  • Apotek: 500 m
  • Posthus: 500 m
  • Tankstation: 1 km
  • Busstation: 10 km
  • Lufthavn: 100 km
  • Nationalpark: 35 km
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Småstenstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
Prisen på lejligheden inkluderer en gratis parkeringsplads og turistafgift. Efter en lang tur venter dig også en gratis velkomstdrink, så du kan tage til stranden udhvilet så hurtigt som muligt. Kæledyr er velkomne uden ekstra beregning.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Porat Vela
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 3 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Dolný Kalník,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A3+2, Juli 2020
Fantastisk!

Vi opholdt sig i lejligheden "obor" med tre børn fra 24.7.2020 - 30.7.2020 og blev meget behageligt overrasket. indkvartering var ny, ren, rummelig (ligesom hjemme). Vi var i Podgora for fjerde gang, men dette var bestemt den bedste indkvartering. udlejere var meget flot. alt var tæt - strand, bageri, restauranter ..

Anbefalet for : Aktiv ferie, Natteliv, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Turister uden bil, Romantikere, Personer med kæledyr, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra engelsk - Vis original
Podgora,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Ferielejligheder Porat Vela, August 2019
Et vidunderligt sted

Podgora er et smukt sted, ikke for stort, ikke for lille, du kan let slappe af og spise god mad. Lejligheden i sig selv ligner nøjagtigt billederne, har alt hvad du har brug for - plader, gryder, opvaskemaskine, vaskemaskine. Det ligger lige på stranden og havnen. Ejere er meget pæn og meget hjælpsomme, de taler engelsk meget godt. En dejlig overraskelse ventede på os i køleskabet. Jeg anbefaler varmt.

Anbefalet for : Aktiv ferie, Natteliv, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra polsk - Vis original
Sandomierz,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Ferielejligheder Porat Vela, August 2018
Kala

Vi tilbragte vores ferie i Porat Vela. Fantastisk beliggenhed tæt på stranden. Lejlighed meget flot, rene og komfortable. Jeg anbefaler dette sted.

Anbefalet for : Aktiv ferie, Familier med børn, Personer med kæledyr,
Anmeldelsen er oversat fra engelsk - Vis original
Matija Grofelnik Annoncering idet 2015
Taler:
Kroatisk, Engelsk,
Ferielejligheder Porat Vela annonce er blevet set 34138 gange siden 22.02.2018.