Ferielejligheder PetraDrašnice - Split og dens omgivelser

priser fra € 55 per nat
Detaljeret beskrivelse

Ferielejligheder Petra ligger ved havet, i et roligt område Drašnice, og er placeret på den sidste etage af bygningen med udsigt over havet, og parkering er til rådighed foran bygningen.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
For reservation til at betale et depositum på 30% af det samlede booking beløb og resten ved ankomsten. Tid træder ind i lejligheden efter 14h, en tid med afgang fra lejligheden med 10 kl.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
  • Hav: 20 m
  • Strand: 60 m
  • Bycentrum: 100 m
  • Dagligvarer: 200 m
  • Restaurant: 200 m
  • Læge: 10 km
  • Apotek: 10 km
  • Bank: 10 km
  • Posthus: 200 m
  • Tankstation: 4 km
  • Busstation: 10 km
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand,
Ekstra tilbud
Vi tilbyder mulighed for at leje en båd.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Petra
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 5 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Zlín,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4+2, Juli 2023
Sensationel ferie

Vi kom tilbage den 10.7. Opholdet var endnu bedre end sidste år. Der er kun én konklusion: hvis til Kroatien, så til Drašnice, og hvis til Drašnice, så til Goran. I forhold til sidste år har vi bemærket en vigtig ting, Jelena holder alt så rent, at du føler, at du er de første gæster i en helt ny lejlighed. Hele lejligheden skinner bare af renlighed.

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Turister uden bil, Romantikere, Bevægelseshæmmedde personer, Personer med kæledyr,
Anmeldelsen er oversat fra tjekkisk - Vis original
Zlín,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4+2, Juli 2022
Fantastisk ferie

Siden 2005, da vi har været på vej til Dalmatien, var det den bedste ferie. Vi var i Drašnice for tredje gang, fordi de helt klart er et godt sted for dem, der leder efter fred, afslapning eller lange gåture, men også for dem, der kan lide sjov. For sprudlende underholdning kan du tage til Tučep eller Makarska. Huset til familien Prlac har en fantastisk beliggenhed. Værterne er meget imødekommende og kommunikative. Lejligheden er nyudstyret og skinner med renlighed. Udstyret er meget bedre, end det ser ud på nettet. Der er også opvaskemaskine, vaskemaskine, kogeplader og elkedel. Måske ville bare en mikrobølgeovn ikke skade. Lejlighed 4 + 2 ligger i stueetagen, så den er også meget velegnet til mindre mobile mennesker. Kun et lille hul fra gaden fører dertil. Konklusionen er, at hvis situationen tillader det, tager vi kun hertil. Det er bestemt de 1000 km værd.

Anbefalet for : Aktiv ferie, Natteliv, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Romantikere, Bevægelseshæmmedde personer, Personer med kæledyr, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra tjekkisk - Vis original
Jastrzębie-Zdrój,
Meget godt (4/5) Opholdt sig ind A4, Juli 2019
En dejlig ferie

Familie 2 + 2. Vi lejede en A4-lejlighed fra 22-07-2019 til 01/08/2019. Smuk udsigt fra balkonen. Meget tæt på to strande. Store værter, hjælpsomme, imødekommende, meget venlige. Lejlighed ren, duftende, veludstyret. Bekvem beliggenhed til at besøge byer i nærheden. Et sted for folk på flugt fra byens stress og støj. Fred og ro. Tre restauranter, en butik og et bageri. Du kan nemt leje en båd eller et bord. Klart hav. To pubber ved bystranden. Jeg anbefaler til familier med børn, folk på udkig efter fred, romantikere. Hilsen værterne.

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Romantikere,
Anmeldelsen er oversat fra polsk - Vis original
Vis alle anmeldelser
Goran Prlac Annoncering idet 2014
Taler:
Kroatisk, Engelsk,
Ferielejligheder Petra annonce er blevet set 69349 gange siden 10.06.2014.