Ferielejligheder MarulaZaostrog - Split og dens omgivelser

priser fra € 75 per nat
Detaljeret beskrivelse

Nybyggede og moderne udstyrede lejligheder Marula ligger i et smukt familiehus, kun få minutters gang til stranden, butikker og restauranter. Hver lejlighed tilbyder indkvartering for op til 4 personer med mulighed for en ekstra seng til en femte person. Lejlighederne har et soveværelse med dobbeltseng, stue med køkken, badeværelse og terrasse eller balkon. Lejlighederne har aircondition, satellit-tv, trådløst internet og parkering. Derudover står gratis brug af cykler, grill og vaskemaskiner til din rådighed.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Indkvartering er tilgængelig fra 14:00 på ankomstdagen til 10:00 på afrejsedagen.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
  • Hav: 100 m
  • Strand: 100 m
  • Bycentrum: 100 m
  • Dagligvarer: 100 m
  • Restaurant: 100 m
  • Læge: 19 km
  • Apotek: 6 km
  • Bank: 6 km
  • Posthus: 100 m
  • Tankstation: 6 km
  • Busstation: 100 m
  • Jernbanestation: 19 km
  • Lufthavn: 125 km
  • Lystbådehavn: 200 m
  • Sportsaktiviteter: 100 m
  • Diskotek: 2 km
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
- Parkering er placeret på boligen og for lejlighedsgæster er gratis. - Gæsterne har gratis internetadgang via Wi-Fi. - I haven er der en grill til rådighed for gæsterne. - Vi tilbyder også gratis brug af cykler. - Vores gæster har mulighed for at bruge vaskemaskinen gratis. - Vi organiserer transport til / fra lufthavnen for vores gæster.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Marula
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 5 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Biała Podlaska,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4, August 2016
For dem, der tøver

Vi kom første gang til Kroatien, og vi fik til Milka. Jeg tror ikke, vi kunne finde bedre. Zaostrog Selve byen er lille, stille og fredeligt. Men det har alt hvad du behøver for en vellykket ferie, alt på plads. Mens Milka Ferielejligheder ligger et par minutter til stranden, tæt på alt, lejlighed meget ren, meget veludstyret køkken, en terrasse, hvor man kan slappe af på swiżym luft. Værterne har givet cykler, så du kan gøre cykelture, på stedet grill. Ifølge mig, vi virkelig ikke kunne finde nogen bedre. Med god samvittighed jeg anbefale til alle. Indtil disse smukke udsigt som et eventyr :) Jeg savner det allerede.

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Romantikere, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra polsk - Vis original
Ejernes svar
tak

Kære Ewa, mange tak, og jeg håber at se dig igen. Venlig hilsen til dig og din familie N. Ramljak

Bratislava,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Ferielejligheder Marula, August 2016
Super Holiday

Jeg går til Kroatien allerede omkring 10 år. Nå jeg endelig oplevet en stor ferie. En meget stor del mig på at ferielejligheder Milka. Apartment var rene og ryddelige, møbleret. Jeg var meget tilfreds med gratis wifi. Overalt er de i virkeligheden beder om tilslutning store penge. Jeg kan varmt anbefale. Jeg vil helt sikkert vende tilbage her!

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Romantikere,
Anmeldelsen er oversat fra sovakisk - Vis original
Ejernes svar
D`akujem

Kære Michal, mange tak for Deres venlige gennemgang! Vi ville være mere end glad for at se dig igen i vores lejligheder. Venlig hilsen til dig, din kone og dine venner fra Zaostrog. Familie Ramljak

Katowice,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4+1, September 2015
Ferielejligheder Milka er en super lejligheder i en rolig landsby

Fantastisk indrettede lejligheder, nye og møbleret med smag. Intet i dem manglede. Værterne meget rart og imødekommende. Hilsner! Zaostrog er en lille landsby, hvor i september kan hvile i fred. Strandene ikke overfyldt, og selv med hver dag, der går mere og mere tomme. Den eneste ulempe for os var, at Pekara var efter sæsonen lukket. Men det altid forbliver i centrum af Konzum. Jeg vil anbefale Zaostrog Apartments Milka og familier med børn. Strandene er småsten og meget lang lavvandet, ideel til små børn.

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Turister uden bil, Romantikere, Bevægelseshæmmedde personer,
Anmeldelsen er oversat fra polsk - Vis original
Ejernes svar
Tak!

Kære Agata og familie, mange tak for at være vores slags gæster og for din dejlig gennemgang af vores lejligheder. Vi er glad for du nyder din ferie i vores hus. Vi håber at se dig igen! Venlig hilsen, familie Ramljak

Vis alle anmeldelser
Nela Ramljak Weitzer Annoncering idet 2014
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Tysk,
Mere om ejeren

Jeg er datter af ejeren af lejligheden, og jeg hjælper dem med at annoncere på internettet. En tilfreds og glad gæst, som vil tage vidunderlige minder fra Zaostrog til sit hjem, er vores ultimative mål.

Ferielejligheder Marula annonce er blevet set 79809 gange siden 05.03.2014.