Ferielejligheder Villa PelegrinHvar Zavala - Kroatiske øer

priser fra € 40 per nat
Ups, ser ud til at denne ejendom ikke længere er tilgængelig Bliv ikke panik, vi har fået dig dækket med et godt tilbud om lignende indkvartering i Hvar Zavala og Kroatiske øer!
Detaljeret beskrivelse

Huset ligger i en stille gade uden trafik, omgivet af fyrretræer. Vi har tre lejligheder med separate indgange. Lejligheder (4 1) og (2 1) - studier har deres egen del af gården med grill. Lejlighed (2 + 2) har en overdækket altan. Hver lejlighed har en parkeringsplads, den nærmeste strand er ca. 100 m væk. Ved siden af stranden er der en cocktailbar og en restaurant. Det er bedst at spise udendørs, se himlen fuld af stjerner, nyd stilheden og duften af middelhavs urter. I vores hus vil parene, der ønsker en fredelig ferie og familier med børn, føle sig mest komfortable.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Til en aftalt pris, er 10% forskud på forhånd. Resten ved ankomsten. Prisen inkluderer turistskat.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
  • Hav: 100 m
  • Strand: 100 m
  • Bycentrum: 300 m
  • Dagligvarer: 300 m
  • Restaurant: 100 m
  • Læge: 7 km
  • Apotek: 7 km
  • Bank: 7 km
  • Posthus: 7 km
  • Tankstation: 7 km
  • Diskotek: 7 km
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
Vi ønsker, at en af vores lejligheder bliver deres sommerhus. Vi arrangerer ofte en fælles middag. Vi møder gæsterne med øens seværdigheder. Vi giver en anbefaling om, hvad man skal besøge eller se på øen.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Villa Pelegrin
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 1 anmeldelser
Sosnowiec,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Studiolejlighed+1, August 2019
Et smukt sted

Zavala smukke, rolige by omgivet af natur. Adgang til landsbyen med meget smalle og snoede veje, en smal tunnel (for mig var der en smule frygt) Vi var i værelset var rene, velplejede, lagner og duftende håndklæder. Køkkenet er fuldt udstyret, intet manglede, og mange ting overraskede os, at det var udstyret med et køkken. Aircondition i prisen fuldt operationel og wi-fi. Der mangler ikke privatliv. Indstillingen er intet andet end smukt grønt og konstante lyde af cikader fra de tidlige morgentimer til den senere aften. Det var muligt at bruge den fælles grill, vaskemaskine. Du kan parkere ved huset, og hvis skyggefuld, privat skyggefuld parkering få meter væk. Ejerne gav endda en bilafdækning for at beskytte mod harpiks fra træerne. Meget tæt på stranden, sten og lidt længere stenet. Fru værtinde er venlig, smilende, altid tilgængelig for hjælp. Også mand en meget flot mand, hjælpsom. Han fangede fisk og bages derefter på grillen, og værtinden forberedte resten og tilbød os og andre gæster sammen med en flaske vidunderlig vin. Alt i alt var alt godt og omgivelserne og opholder sig i villaen. Det var en skam at forlade. En af de mest vidunderlige helligdage. Vi er glade for at være tilbage. Tak for din gæstfrihed og varme hilsener. Kasia og Marcin fra Polen

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Romantikere, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra polsk - Vis original
Ejernes svar
Kære Kasia og Marcin

Mange tak, den største tilfredshed er, når gæsterne er tilfredse :)

Nada Puljić Annoncering idet 2015
Taler:
Kroatisk, Engelsk,
Mere om ejeren

Vi ønsker, at gæster skal føle sig i vores lejlighed som i deres sommerhus. Vi fortæller dem noget om livet på øen. Lad os anbefale, hvad du bør se. Vi informerer gæster om kulturelle begivenheder under deres ophold. Vi laver hjemmelavede specialiteter eller laver en fælles middag.

Ferielejligheder Villa Pelegrin annonce er blevet set 43901 gange siden 14.01.2015.