Ferielejligheder LoveZaostrog - Split og dens omgivelser

priser fra € 40 per nat
Detaljeret beskrivelse

Fuldt udstyrede lejligheder i et roligt område af Zaostrog.Lejlighederne har udsigt over havet og ligger 3 minutters gang fra stranden og 5 minutters gang fra centrum. Anlægget har sin egen store parkeringsplads.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Betaling sker kontant. For at reservere en bolig er det obligatorisk at betale forud. I tilfælde af annullering af reservationen tilbagebetales forudbetalingen ikke. Forlader bygningen er indtil kl. 10.00, og overnatning i lejligheden er kl. 14.00.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Dokumentation for reservationsbekræftelse ved reservation
Afbestillingspolitik
i tilfælde af annullering af reservationen tilbagebetales forudbetalingen ikke.
Afstande
  • Hav: 70 m
  • Strand: 70 m
  • Bycentrum: 200 m
  • Dagligvarer: 300 m
  • Restaurant: 100 m
  • Læge: 2 km
  • Apotek: 6 km
  • Posthus: 200 m
  • Tankstation: 7 km
  • Busstation: 25 km
  • Lufthavn: 95 km
  • Sportsaktiviteter: 300 m
  • Diskotek: 5 km
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
Vi byder alle vores gæster velkommen med en gratis hjemmelavet velkomstdrink, og for interesserede tilbyder vi også mulighed for organiserede ture til nærliggende øer.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Love
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 15 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Cracow,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A2, Juli 2023
Lejlighed Romantik

Alt var fantastisk, som forventet. Tæt på stranden og smuk udsigt. Det perfekte sted for en rolig ferie, meget hjælpsomme og yderst søde værter.

Anbefalet for :
Anmeldelsen er oversat fra polsk - Vis original
Ejernes svar
Tak for værten

Kære Tomek, Mange tak fordi du valgte vores ferielejlighed i år. Tak for dine venlige ord. Vi er glade for, at vi var gode værter for dig, og vi håber at se dig næste år. De bedste hilsner, Gordana og familie

Jaworzno,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A2, Juli 2023
Vidunderlige ferier

Vi tilbragte en fantastisk ferie i A2 Romance-lejligheden! huset ligger tæt på stranden, restauranter og butikker er lige ved hånden. Lejlighederne er meget rene og veludstyrede med alt hvad du behøver for et behageligt ophold. Fru Gordana og hendes mand er mennesker med et godt hjerte - meget venlige, gæstfrie og hjælpsomme.. Love Apartments vil bestemt blive anbefalet til alle, og vi vil vende tilbage til dem igen og igen. Tak for alt, hvad vi fik fra dig. Og frem for alt varme. Vi følte os hjemme hos dig. Med venlig hilsen.

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Romantikere, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra polsk - Vis original
Ejernes svar
TAK

Kære Monika og familie, af hele mit hjerte tak for så vidunderlige ord. Vi er meget glade for, at du tilbragte din ferie hos os, og at du tog afsted som glade og tilfredse gæster. Vi er endnu mere glade for, at du følte dig hjemme. Det er vores job, en tilfreds gæst, der føler sig hjemme. Vi glæder os til at se dig næste år. Hilsen Polen, Gordana og hans familie

Jedlina Zdrój,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A2, Maj 2023
Fantastisk ophold

Vi tilbragte en uge her, og vi kommer gerne tilbage her igen. Meget søde værter. Perfekt beliggenhed, meget tæt på den smukke strand og et godt sted for ture. Vi spiste lækker fisk her givet af værten - mange tak igen, lækker smag. Bestemt - objektet er værd at anbefale Danuta og Leszek

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Personer med kæledyr, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra polsk - Vis original
Vis alle anmeldelser
Gordana Matutinović~ Annoncering idet 2017
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Tysk, Italiensk, Spansk, Tjekkisk,
Mere om ejeren

Kære gæster, mit navn er Gordana og leje lejligheder er vores familievirksomhed i 30 år. Hvis du er interesseret i vores lejligheder velkommen til at kontakte mig, og jeg vil gerne svare dig, og forhåbentlig være din vært i vores hus og vores smukke lille sted Zaostrog.

Ferielejligheder Love annonce er blevet set 66916 gange siden 21.06.2017.