Ferielejligheder Cubo MaksimirZagreb - Zagreb og det centrale Kroatien

priser fra € 70 per nat
Detaljeret beskrivelse

Cubo Apartments er to nye (2015) lejlighed i en førsteklasses beliggenhed tæt på byens centrum. Fordelen ved denne placering er, at det er i et roligt, grønt miljø, men alligevel tæt på centrum, der er kun 10 min. med sporvogn eller bil. Foran den bygning, hvor lejlighederne er røgfrie. Lejligheder Maksimir Maksimir 1 og 2 er til (1) den samme etage i bygningen og dækker hele gulvet. De kan lejes sammen, og dermed modtage op til 6 personer. Den er ideel indkvartering for dem, der ønsker at flygte for et stykke fra byens trængsel og nyde denne oase af grønne områder og fred. Omgivet af grønne områder og parker, og alligevel fremragende transportforbindelser: Til byens centrum kan nås på bare 10 minutter i bil. Sporvogn station er kun 3 minutters gang væk og togstationen 500 meter væk. Taxi bevoksning er 3 minutter væk. Nærliggende parkering er gratis. Inden for 1 km fra lejlighederne er den største og najstarijipark Maksimir med zoo og fire fakulteter: Faculty of Economics, fakultetet for landbrug, fakultetet for Skovbrug og Fakultet Trafik Engineering. I nærheden er hospitalerne Croatia og Dubrava.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
For at bekræfte reservationen, forudbetaling på 20% af det samlede beløb på vores bankkonto en, med undtagelse af sidste minut forespørgsler. Ved ankomsten til lejligheden er nødvendigt fuldt ud at betale huslejen i kontanter. Kreditkort accepteres ikke. Check-in: fra 17h Afgang: op til 14h Afhængig af tilgængelighed, priser, dato for ankomst og afrejse er fleksibel og vi vil maksimalt og rådgivning.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
  • Bycentrum: 5 km
  • Dagligvarer: 100 m
  • Restaurant: 1 km
  • Apotek: 200 m
  • Bank: 800 m
  • Posthus: 1 km
  • Tankstation: 80 m
  • Busstation: 4 km
  • Jernbanestation: 4 km
  • Lufthavn: 20 km
  • Sportsaktiviteter: 500 m
Ekstra tilbud
Prisen inkluderer - Turist skat - Rengøring før og efter din ankomst, (Afsluttende rengøring med skift af sengelinned og håndklæder sker på en ugentlig basis, og for hver ny gæst.) - Rent linned og håndklæder i forhold til antallet af registrerede gæster, - Alle faste udgifter, herunder trådløs internetadgang og aircondition. - Basket for den første dag, der omfatter kaffe, te, honning og slik, - Forskellige turistbrochurer og information om restauranter og butikker i nærheden lejlighederne, - Grundlæggende krydderier: salt, peber, krydderier, sukker, olie og eddike - Toiletartikler: toiletpapir, shampoo, balsam og sæbe - Barneseng er tilgængelig på anmodning (Lejlighed Maksimir 2), og er gratis.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Cubo Maksimir
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 2 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Imotski,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Ferielejligheder Cubo Maksimir, Oktober 2016
Ferie for Lovers

Min mand og jeg var gæster i denne vidunderlige apartmanu. Apartmani er en dejlig, pæn efter min mening er et af de smukkeste lejligheder i Zagreb. Værtinden var venlige, og lejligheden har alt hvad du behøver for et perfekt ophold i Zagreb.

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Ejernes svar
Ferie for Lovers

Tak Claudia for en dejlig gennemgang, og komme igen;)

Dubrovnik,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Ferielejligheder Cubo Maksimir, Maj 2016
Awesome !!!

Lejlighed Maksimir 2 var spotlessly ren, rummelige, perfekt og design møbleret, udstyret med alt hvad du kan eventuelt behov. Det er helt nyt en du kan se det på hvert hjørne. Det er bedre end på billedet, og det er utroligt !!! Placeringen er roligt, grøn og tæt på Zoo og Maksimir park (10 min til fods). Sporvogn er kun 2 minutter væk. Marina var omsorgsfulde og høflig vært. Kort fortalt vi nyder hvert minut af vores ophold, og vi helt sikkert kommer tilbage snart.

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn, Turister uden bil, Romantikere,
Anmeldelsen er oversat fra engelsk - Vis original
Ejernes svar
fantastisk

Tak så meget, Leo! Det var en fornøjelse at møde sådan en nice gæster. Håber at se dig igen :)

Marina Karačić Annoncering idet 2013
Taler:
Kroatisk, Engelsk,
Ferielejligheder Cubo Maksimir annonce er blevet set 42808 gange siden 11.01.2016.