Ferielejligheder Anastasia SuitesZagreb - Zagreb og det centrale Kroatien

priser fra € 40 per nat
Ups, ser ud til at denne ejendom ikke længere er tilgængelig Bliv ikke panik, vi har fået dig dækket med et godt tilbud om lignende indkvartering i Zagreb og Zagreb og det centrale Kroatien!
Detaljeret beskrivelse

Under sit besøg i Zagreb, forretning eller privat, inviterer dig til at bo i vores lejligheder med en speciel og førsteklasses service. Anastasia Suites Zagreb er normalt eneste sted, hvor du sover, tilbyder vi dig en helt ny oplevelse for indkvartering og service, mens vores venlige personale på vores bedste for at give dig den allerbedste af Zagreb. Lejlighederne er tilpasset til alle og vil tilbyde dig den varme i hjemmet. Udover komfort, den største fordel ved at bo på Anastasia Apartments er placering nær Kvaternik pladsen, i en stille gade med privat parkering. Butikker og restauranter ligger omkring 100-200 meter fra lejligheden, samt hospitaler og spa-centre. Vaskeri og strygning på forespørgsel.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Alle bookinger vi modtager via vores hjemmeside. Check-in 15 am, så tjek indtil 11 am. Vi beder alle gæster, når booking Tilmeld planlagt ankomst tid til at give dig rettidig rådgivning om ansøgningen. Kreditkort betaling, R1 tegner sig for virksomhederne. Tilgængelig hele spektret af planlægning og design udflugter, overførsler og alle tilbyder et rejsebureau for regionen Kroatien og nabolandene Hvis du ankommer uden for disse timer, så lad os vide det, for at få detaljerede instruktioner til centrale indsamling og registrering.
Turistskat er ikke inkluderet i prisen.
Afstande
  • Dagligvarer: 200 m
  • Restaurant: 50 m
  • Læge: 50 m
  • Apotek: 50 m
  • Bank: 100 m
  • Posthus: 200 m
  • Tankstation: 500 m
  • Busstation: 1.2 km
  • Jernbanestation: 1.5 km
  • Lufthavn: 14 km
  • Sportsaktiviteter: 500 m
  • Diskotek: 200 m
  • Kasino: 100 m
Ekstra tilbud
Anastasia Suites Zagreb ligger i umiddelbar nærhed af Kvaternik pladsen, og tilbyder airconditionerede enheder omfatter gratis trådløs internetadgang og fladskærms-satellit-tv. Den centrale plads med sine mange seværdigheder i Zagreb er de første 5 km. Alle enheder inkluderer pengeskab, et opholdsområde og gratis sengelinned og håndklæder. Alle har køkken eller tekøkken med spisebord og et badeværelse med hårtørrer. I bygningen har gæsterne adgang til concierge-tjenester og et rejsebureau. Der kan gæsterne arrangere ture i byen i særlige køretøjer på tre hjul (rickshaw) mærket Ape Calessino. Vaskeri og strygebræt er tilgængelige efter anmodning.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Anastasia Suites
Dražen Starčević Annoncering idet 2015
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Italiensk, Spansk, Slovensk, Russisk,
Mere om ejeren

Efter års arbejde i turisme i turist vejledning til direktøren, vi åbnede vores egen bolig, hvor vi forsøgte at kombinere det bedste af alt ses på rejser rundt omkring i verden. Eklekičan og tiltalende design med særlig omhu for at vores gæster vil gøre dit ophold behageligt, med mange muligheder for ændringer af indholdet af forskellige aktiviteter

Ferielejligheder Anastasia Suites annonce er blevet set 10215 gange siden 23.12.2015.