Ferielejligheder Big SmileZagreb - Zagreb og det centrale Kroatien

priser fra € 60 per nat
Detaljeret beskrivelse

De er beliggende i selve baghaven i Crnomerec, i en stille gårdsplads, kun få skridt væk fra alle de vigtigste faciliteter. Attraktiv beliggenhed nær hovedgaden Ilice, tæt på de vigtigste hospitaler (Holy Spirit Hospital, Tumor Institute, Vineyard Hospital), apoteker, supermarkeder, banker, postkontorer, cafeer, direkte offentlig transport og nærhed til skoven vil give dig en bedre oplevelse af at blive i Zagreb på dine kortere eller længere ture og imødekomme alle dine behov. Vores lejligheder er et godt valg for både unge og familier, forretningsfolk eller mindre grupper. Vi tilbyder kortvarige ophold for forretningsfolk, teambuilding, og vi er i stand til at organisere leje af hele anlægget såvel som en overkommelig dagferie. STORE SMILE-lejligheder er moderne udstyret (LED-tv, aircondition, internet, gratis wi-fi, fem venlige, gratis parkering, fuldt udstyret køkken, badeværelse udstyret med håndklæder og hårtørrer). I lejlighedskomplekset findes et fitnesscenter, der er tilgængeligt for alle fitnessentusiaster. Vi tilbyder også 30% rabat på alle drinks på vores moderne nyåbnede cafe \ Caballero de Zagreb \. Vi tilbyder særlige priser for indkvartering i STORE SMILE-lejligheder til messens varighed, forskellige forretnings- og kulturarrangementer for alle besøgende, udstillere og arrangører.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Vores lejligheder venter på at blive dit hjem. Attraktiv beliggenhed på hovedgaden tæt på skov, hospital, apotek, bank, postkontor, café, restaurant, direkte offentlig transport, supermarked, i en stille og ren gårdsplads.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
  • Bycentrum: 500 m
  • Dagligvarer: 100 m
  • Restaurant: 100 m
  • Læge: 200 m
  • Apotek: 100 m
  • Bank: 100 m
  • Posthus: 100 m
  • Tankstation: 100 m
  • Kasino: 100 m
Ekstra tilbud
I lejlighedskomplekset findes et fitnesscenter, der er tilgængeligt for alle fitnessentusiaster. Vi tilbyder også 30% rabat på alle drinks på vores moderne nyåbnede cafe \ Caballero de Zagreb \.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Big Smile
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Ajdin Eminović Annoncering idet 2017
Taler:
Kroatisk, Engelsk,
Ferielejligheder Big Smile annonce er blevet set 57377 gange siden 11.04.2017.