Ferielejligheder LodgeZagreb - Zagreb og det centrale Kroatien

priser fra € 46 per nat
Ups, ser ud til at denne ejendom ikke længere er tilgængelig Bliv ikke panik, vi har fået dig dækket med et godt tilbud om lignende indkvartering i Zagreb og Zagreb og det centrale Kroatien!
Detaljeret beskrivelse

Ferielejligheder Zagreb Lodge er beliggende i en stille gade boligområder, halvvejs mellem centrum og søen Jarun. Så hvis du vågner op om morgenen fuglene kvidrer i stedet for byens larm, men alligevel 10-15 minutter med sporvogn bringer dig til centrum af byen. Apartments 1 er beregnet til indkvartering max 4 personer, lejlighed 2 for op til 6 personer. Stuerne er meget komfortabel sofa (160 x 200) med den rigtige madras til to personer. Lejlighederne har fuldt udstyrede køkkener til længere ophold, med komfur, ovn, mikroovn, køleskab, fryser, opvaskemaskine, (AP1), brødrister, kedel og alle nødvendige for at udarbejde og servering af mad. Badeværelse med badekar udstyret med en vaskemaskine, hårtørrer og adapter. Lejlighed 2 har to badeværelser. Lejlighederne har aircondition, balkon, som et sted for at ryge, og hver lejlighed har sin egen parkeringsplads foran bygningen. Ankommer til lejligheden fra 15H, afrejse inden 11:00. Den samlede kapacitet af de to lejligheder er 10 personer.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Skatter inkluderet i prisen. Det Prisen inkluderer håndklæder, sengetøj, rengøring, toiletartikler, aircondition, wi-fi internet. Cot på anmodning, uden beregning. Ankommer til lejligheden fra 15H, afrejse inden 11:00. Hvis vi er i stand til på grund af andre gæster, vil vi komme til at møde med ankomsten tidligere eller senere. Du kan altid efterlade bagage sikker afgang, eller hvis du ankommer tidligere. I nærheden er der gode supermarked, apotek, bager, pengeautomater, barer, legepladser for børn. Betaling: 20% ved booking, resten ved ankomst. Telefon omkostninger undtagen nødopkald, er opkrævet i henhold til den prisliste teleoperatør. For flere nætter vi refundere, så send en forespørgsel.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
  • Strand: 3 km
  • Bycentrum: 3 km
  • Dagligvarer: 300 m
  • Restaurant: 300 m
  • Læge: 300 m
  • Apotek: 300 m
  • Bank: 300 m
  • Posthus: 300 m
  • Tankstation: 1 km
  • Busstation: 5 km
  • Jernbanestation: 4 km
  • Lufthavn: 15 km
  • Sportsaktiviteter: 300 m
  • Diskotek: 3 km
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand,
Ekstra tilbud
Hvis du ankommer med fly, kan vi arrangere gunstigere transfer fra lufthavnen og biludlejning. Lejlighederne er udstyret med turistguider, og vi vil gerne henvise dig til Zagreb bør absolut se dig eller organisere en guidet tur efter aftale. Du kan også deltage i organiserede udflugter til nogle af de nationalparker eller andre destinationer. Lejlighederne er udstyret med telefon og højhastigheds internet, og egnet til forretningsrejser. Numbers taxachauffører venter på dig i lejligheden. Desuden kan deres cykler sikkert spare på opbevaringsrum i kælderen. For yderligere spørgsmål, så kontakt os.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Lodge
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 1 anmeldelser
Berlin,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Ferielejligheder Lodge, August 2017
enestående lejlighed

super Lejlighed til 5 stjerner, husholderske åbnet vores lejlighed i en time efter midnat, husholderske yderligere ekstra 6 stjerner. Lejlighed moderne, rene og ryddelige, selv kaffemaskinen. Jeg kan kun anbefale, at du tager denne lejlighed. Vi vil gerne takke og til den næste sti i Zagreb.

Anbefalet for : Familier med børn,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Ejernes svar
Tak for den store gennemgang :)

Mange tak for den glimrende kommentar, jeg er glad for, at du var glad, vi gerne behage vores gæster. Og du og din smukke familie er selvfølgelig altid velkommen :)

Suzana Zeljko Annoncering idet 2015
Taler:
Kroatisk, Engelsk,
Mere om ejeren

Velkommen til lejligheder Zagreb Lodge, føle sig hjemme.

Ferielejligheder Lodge annonce er blevet set 23777 gange siden 26.06.2015.