Ferielejlighed JoopZagreb - Zagreb og det centrale Kroatien

priser fra € per nat
Ups, ser ud til at denne ejendom ikke længere er tilgængelig Bliv ikke panik, vi har fået dig dækket med et godt tilbud om lignende indkvartering i Zagreb og Zagreb og det centrale Kroatien!
Detaljeret beskrivelse

Fuldt udstyret og moderne lejligheder i den vestlige del af byen, der ligger i et roligt område Vrbani, fuld af grønne områder langs åen. Anlægget er beliggende 5 minutters gang til kan nås på 25 minutter bus eller sporvogn til centrum. Inden for 200 meter er der et apotek, plus butikker, restauranter, tobbaco shop og talrige barer.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Depositum betaling på 20% af det beløb, mens resten ved ankomst. Afkastet af depositum er muligt, hvis reservationen er annulleret på mindst 2 uger før ankomst. Ideel ankomsttid 12:00, den ideelle afgang 10:00. Muligheden for en aftale om tidspunktet for ankomst og afrejse.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
  • Strand: 900 m
  • Bycentrum: 5 km
  • Dagligvarer: 100 m
  • Restaurant: 100 m
  • Apotek: 100 m
  • Posthus: 400 m
  • Tankstation: 500 m
  • Sportsaktiviteter: 400 m
  • Diskotek: 2 km
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand,
Ekstra tilbud
Rengøring er inkluderet i prisen, mulighed for at rense det hver 3 dage eller efter aftale. I lejligheden, tilbyder vi dig rene håndklæder, rene lagner, shampoo, shower gel og toiletpapir. anlægget er fuldt udstyret og indeholder alt hvad du behøver at føle sig som hjemme.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejlighed Joop
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 1 anmeldelser
Račišće,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Ferielejlighed Joop, December 2016
Fremragende lejlighed, anbefaler vi!

Lejligheden opfyldt alle vores behov overnatningsmuligheder i byen Zagreb. Godt udstyret, rene, ryddelige. I nærheden er en butik, apotek, let at finde parkering. Alle de bedste anbefalinger!

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Turister uden bil, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Josip Pavičić Annoncering idet 2016
Taler:
Kroatisk, Engelsk,
Mere om ejeren

Velkommen til vores nyåbnede lejlighed Joop, komme og slappe af i et roligt kvarter fuld af grønne områder og drage fordel af nærheden af ​​offentlig transport og Lake Jarun for sightseeing og sjov.

Ferielejlighed Joop annonce er blevet set 7278 gange siden 15.07.2016.