Ferielejlighed AP KatedralisZagreb - Zagreb og det centrale Kroatien

priser fra € 50 per nat
Ups, ser ud til at denne ejendom ikke længere er tilgængelig Bliv ikke panik, vi har fået dig dækket med et godt tilbud om lignende indkvartering i Zagreb og Zagreb og det centrale Kroatien!
Detaljeret beskrivelse

Den nyligt renoverede lejlighed for op til et maksimum på 6 personer. Beliggende kun 3 minutters gang til Domkirken og byens centrale torv. Fantastisk beliggenhed tæt på de vigtigste kulturelle og historiske attraktioner, fine restauranter, caféer, shopping center ... men langt nok væk fra støjen. Lejligheden er beliggende på anden sal (ingen elevator), og består af to soveværelser, stue, køkken og badeværelse. Køkkenet er udstyret med alle nødvendige apparater og redskaber til tilberedning af mad og servering - kaffe, brødrister, køleskab, opvaskemaskine, gaskomfur og ovn, samt basale fødevarer, som sukker, salt, peber, te, kaffe. I badeværelset kan du bruge en vaskemaskine, hårtørrer og håndklæder. Parkering er til rådighed foran bygningen (offentlig parkering mod ekstra betaling), eller i en offentlig garage ligger 70 m (mod gebyr). Alle gæster har ubegrænset adgang til trådløst internet. Ideelle sted for din eller forretningsfly besøg i byen!

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Check-in: 14 pm, Check out: 11:00 Betaling til bank eller PayPal-konto.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
  • Bycentrum: 500 m
  • Dagligvarer: 100 m
  • Restaurant: 100 m
  • Apotek: 100 m
  • Bank: 100 m
  • Posthus: 200 m
  • Busstation: 15 km
  • Jernbanestation: 1 km
  • Lufthavn: 12 km
Ekstra tilbud
Cot gratis efter forudgående aftale.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejlighed AP Katedralis
Petra Peroš Annoncering idet 2015
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Tysk, Italiensk, Slovensk,
Mere om ejeren

Jeg er født og bor i Zagreb. Jeg elsker at rejse, jeg rejste og ved, hvor dejligt det er, når du løber ind i bolig, hvor du føler dig hjemme .... det er derfor, vi tilbyder dig lejligheden, der er dekoreret med masser af kærlighed og er beliggende i downtown. Jeg vil være glad for at byde dig velkommen!

Ferielejlighed AP Katedralis annonce er blevet set 11185 gange siden 09.02.2015.