Ferielejligheder TerezaZadar - Zadar og dens omgivelser

priser fra € 35 per nat
Ups, ser ud til at denne ejendom ikke længere er tilgængelig Bliv ikke panik, vi har fået dig dækket med et godt tilbud om lignende indkvartering i Zadar og Zadar og dens omgivelser!
Detaljeret beskrivelse

Huset med lejligheder ligger i en rolig del af Puntamika - en turistdel af byen. Ikke langs hovedvejen, men en sidegade, så støjen er ubetydelig, og sikkerheden er stor, meget vigtigt for børn. Gårdens overflade er 800 kvadratmeter, så der er fem parkeringspladser. Billederne viser, at de er bag huset. Der er også en grill / grill til rådighed for at tilberede måltider for gæsterne. i et overdækket rum. Særligt rart er spisepladsen med et bord og bænke bag garagen i skyggen af et stort figentræ. Lejlighederne er store, hver med en separat terrasse. De er møbleret med møbler eller spisesteder. I nærheden har vi tre strande ca. 200 m, afstand, så brug ikke bilen, når du går i svømning. J Den ene er med sand, den anden er grus og beton Supermarked ca. 150 m væk, bank og tankstation det samme. Lokal busstation 200m. Bussen kører direkte til byens centrum hvert 20. minut, og det tager 15 minutter. Det er muligt at komme dertil ved at gå. Apoteket ligger 300 m væk

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Det er almindeligt at betale et bestemt forskud for at booke indkvartering. ofte en bestemt procentdel. Men i denne ... normale .. .. tid er det ikke let at indstille en regel. Afhængigt af aktuelle situationer kan dette med andre ord være genstand for en individuel aftale.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
  • Hav: 200 m
  • Strand: 200 m
  • Bycentrum: 2 km
  • Dagligvarer: 100 m
  • Restaurant: 80 m
  • Apotek: 400 m
  • Bank: 100 m
  • Tankstation: 200 m
  • Busstation: 4 km
  • Lystbådehavn: 200 m
  • Kasino: 100 m
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Småstenstrand,
Ekstra tilbud
Ved ankomsten tilbyder vi muligheden for yderligere forklaringer om det miljø, vi er i. By- og nationalparkbrochurer er også tilgængelige. Du vil også blive informeret om interessante destinationer i nærheden, afhængigt af gæstens (børnenes) interesse og muligheder. Ankomsttid er ikke begrænset, hvis lejligheden er gratis og pæn. Ellers er kl. Afgang er indtil kl. 10 for at forberede sig på ankomsten af nye gæster
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Tereza
Zlata Dusevic Annoncering idet 2020
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Tysk,
Mere om ejeren

Hilsen! Mit navn er Zlata og jeg bor i Zadar. Jeg elsker at rejse, jeg elsker at møde mennesker fra hele verden. Jeg tror, det beriger livet, og derfor ser jeg frem til at have mulighed for at møde og være vært for dig.

Ferielejligheder Tereza annonce er blevet set 21101 gange siden 14.06.2020.