Ferielejlighed LilyZadar - Zadar og dens omgivelser

priser fra € 50 per nat
Ups, ser ud til at denne ejendom ikke længere er tilgængelig Bliv ikke panik, vi har fået dig dækket med et godt tilbud om lignende indkvartering i Zadar og Zadar og dens omgivelser!
Detaljeret beskrivelse

Jeg lejer en tre-værelses lejlighed, 60 kvm med en stor terrasse på 30 kvm på første sal af huset. Det er beliggende i Borik, i en stille del af Zadar. Byens centrum ligger 20 minutters gang fra havet. Indkvartering giver gæsterne mulighed for at tilbringe en fredelig ferie med alle skønhederne i byen Zadar. Lejligheden består af et køkken med spisestue, stue, to soveværelser, to badeværelser (en større og en mindre). Det forventes at rumme 4 personer komfortabelt. I lejligheden er der aircondition, internet (wi-fi), stort tv, vaskemaskine, hårtørrer, håndklæder, sengelinned, komfur med ovn, tallerkener. , grill. . Der er en parkeringsplads i gården. I umiddelbar nærhed er der butikker, restauranter, cafeer, indkøbscenter. Ikke egnet til kæledyr. De nærmeste strande er Uskok, Borik og Puntamika. Der er 10 minutters gang til stranden. Fordelen med at leje i lejligheden er det fredelige miljø i familiehuse og muligheden for en hurtig rundvisning af alt, hvad Zadar og dets omgivelser giver.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Den ideelle tid på ankomstdagen i lejligheden er 15 timer, hvis de var tidligere gæster. Hvis lejligheden er klar, er det muligt at arrangere en tidligere ankomst.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
  • Hav: 1 km
  • Strand: 1 km
  • Bycentrum: 1 km
  • Dagligvarer: 500 m
  • Restaurant: 500 m
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Betonstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
Vi byder gæsterne velkommen med en velkomstdrink. Der tilbydes en parkeringsplads.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejlighed Lily
Ljiljana Džepina Annoncering idet 2018
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Tysk,
Ferielejlighed Lily annonce er blevet set 9887 gange siden 21.06.2018.