Ferielejligheder GalešićZablaće - Šibenik og dens omgivelser

priser fra € 85 per nat
Ups, ser ud til at denne ejendom ikke længere er tilgængelig Bliv ikke panik, vi har fået dig dækket med et godt tilbud om lignende indkvartering i Zablaće og Šibenik og dens omgivelser!
Detaljeret beskrivelse

Nyrenoveret lejlighed i en stille landsby Zablace nær Šibenik. Anlægget ligger 300 meter fra havet og centrum. I centrum er der restauranter, caféer og butikker. Bageri er 1 minuts gang væk. Busstation på Peko-vejen til lejligheden, lokal bus kører hver time i centrum af Sibenik. Inden for en radius på 20 kilometer finder du mange attraktioner som: NP Krka, Den Gamle By, Fort, Promenader, Cykelstier og Solaris Tourist Resort. Lejlighed (1) består af stue med køkken og spisestue, badeværelse og soveværelse. I stuen er der en ekstra seng til to personer (160x200). Udenfor er der en smukt anlagt gårdhave under den naturlige skygge af vinstokke og muligheden for grill. Lejlighed (2) indeholder alt og lejlighed (1).

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Betaling kontant. Forskudsbetaling er 30%, hvilket også er en reservation og resten ved ankomsten. Ideel ankomsttid 14:00 ved afrejse 10:00 h.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
  • Hav: 300 m
  • Strand: 300 m
  • Bycentrum: 300 m
  • Restaurant: 50 m
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand, Betonstrand, Klippestrand,
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Galešić
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 10 anmeldelser
Koprivnica,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A2+2, Maj 2022
Fremragende

Begge lejligheder er veludstyrede, upåklageligt rene. Hyggelige omgivelser og dejlig gårdhave. Om sommeren masser af druer, som du kan bruge. Værterne er fremragende, venlige, altid til din tjeneste. For enhver anbefaling..

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Turister uden bil, Romantikere, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Zagreb,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A2+2, August 2021
Meget tilfreds!

Hvor skal man begynde?! Fra en flaske vin, koldt mineralvand, isterninger til mikrobølgeovnen, kedel, induktionsovn, kaffe- og sukkerkoger, opvaskemiddel, alle slags retter, aircondition, vaskemaskine, håndklæder, førstehjælpssæt, strygejern og brædder til strygning, smuk gård i tyk skygge, strand 5 minutter til fods, renlighed på øverste niveau osv..etc..det kunne nævnes mere..værter er venlige, altid tilgængelige og alligevel diskret..i jeg anbefaler i hvert fald fra bunden af mit hjerte, fordi vi det var vidunderligt

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
ZAGREB,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A2+2, August 2021
Simpelthen fantastisk!

Lejligheden har alt fra apparater, tallerkener, sæbe, opvaskemiddel, håndklæder, aircondition ... som burde have mere end det (vaskemaskine), størrelsen er mørk, terrassen under vinstokken er fantastisk at sidde og nyde i den aften. Alt er nyt og suverænt rent. Værterne er åbne og muntre, altid der, hvis du har brug for dem, men på den anden side iøjnefaldende og krænker ikke gæstens privatliv. Vi blev mødt af kolde drikke i køleskabet. Strandene er 5 eller 10 minutters gang væk. Fantastisk sted for en lettere ferie og for hver anbefaling!

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Vis alle anmeldelser
Goran Galešić Annoncering idet 2017
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Tysk,
Ferielejligheder Galešić annonce er blevet set 48413 gange siden 02.07.2017.