Ferielejlighed HodakHvar Basina - Kroatiske øer

priser fra € 40 per nat
Ups, ser ud til at denne ejendom ikke længere er tilgængelig Bliv ikke panik, vi har fået dig dækket med et godt tilbud om lignende indkvartering i Hvar Basina og Kroatiske øer!
Detaljeret beskrivelse

Nyligt dekoreret hus og lejligheder i en stille Basina-bugt på øen Hvar. Beliggenhed perfekt til en rolig ferie omgivet af natur og hav og alligevel tæt på forskellige steder på øen Hvar ideel til aftenvandringer, tilbringe tid, gå ud. Kun 5 km i bil til den første større by Vrboska, eller 2 km til fods eller på cykel mellem olivenlunde og vinmarker. Afstand fra Jelsa og den gamle bydel kun 8 km i bil. Færgehavnen i den gamle bydel ligger 10 km væk og i Sucuraj 60 km. Huset ligger i bugten Mala Basina, kun 30 m fra havet og stranden, og er forbundet med bugterne Vela Basina og Rosohotnica, som kan nås på kun 5 minutters gang langs kysten. Hvis du vil slappe af, nyde solen og havet uden skarer og støj, og alligevel se alt hvad øen Hvar har at byde på, er Basina det ideelle sted for dig. Velkommen!

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Hvis du beslutter at booke en lejlighed til din ferie, skal du betale 30% af det samlede beløb, og du betaler resten, når du kommer til os. Afgangs- eller udtjekningstid er normalt indtil kl. 10, og ankomst- eller indtjekningstid fra kl. 12 og fremover, men alt kan arrangeres, hvis en anden tid passer dig. Vi prøver altid at være så fleksible som muligt og til din tjeneste.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afbestillingspolitik
På grund af situationen med COVID-19 og i tilfælde af umulig ankomst og aflysning af reservationen, op til 14 dage før ankomst fuld tilbagebetaling af forskuddet, og fra 1-14 dage før ankomst beholder udlejer forskuddet fuldt ud.
Afstande
  • Hav: 30 m
  • Strand: 30 m
  • Bycentrum: 5 km
  • Dagligvarer: 5 km
  • Restaurant: 5 km
  • Læge: 7 km
  • Apotek: 10 km
  • Bank: 10 km
  • Posthus: 5 km
  • Tankstation: 7 km
  • Lystbådehavn: 5 km
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
Sengelinned, håndklæder, turistafgifter og parkering er inkluderet i prisen. Vi forbereder også altid og efterlader en velkomstdrink til vores gæster. For alle spørgsmål og yderligere tjenester står vi altid til rådighed via e-mail, telefon eller personligt, hvis du beslutter at tilbringe din ferie med os.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejlighed Hodak
Vladimir Hodak Annoncering idet 2016
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Tysk,
Mere om ejeren

Kom til lejlighederne i Hodak, i den rolige bækkenbassin på øen Hvar. Jeg hedder Vladimir, og jeg vil sammen med min familie være din vært. Under dit besøg vil en af os altid være til din rådighed, så du kan gøre din ferie så god som muligt.

Ferielejlighed Hodak annonce er blevet set 20194 gange siden 15.11.2016.