Ferielejlighed ZizulaVodnjan - Istrien

priser fra € 50 per nat
Ups, ser ud til at denne ejendom ikke længere er tilgængelig Bliv ikke panik, vi har fået dig dækket med et godt tilbud om lignende indkvartering i Vodnjan og Istrien!
Detaljeret beskrivelse

Lejlighed Zizula er en ny to-etagers lejlighed med 2 soveværelser, 2 badeværelser og terrasse med grill. På første sal er stue og spisestue, fuldt udstyret køkken og badeværelse. På anden sal er der 2 soveværelser og et badeværelse. På forespørgsel til rådighed: barneseng og barnestol. Der er gratis trådløs internetadgang, privat parkering og cykelopbevaringsrum.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
For reservation af lejligheden betales en forskud på 30% af den samlede pris og resten ved ankomsten. Check ind: 16,00 timer Tjek: 10 am
Turistskat er inkluderet i prisen.
Dokumentation for reservationsbekræftelse ved reservation
Afstande
  • Hav: 7 km
  • Strand: 7 km
  • Bycentrum: 600 m
  • Dagligvarer: 1 km
  • Restaurant: 1 km
  • Tankstation: 500 m
  • Lufthavn: 20 km
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Småstenstrand, Betonstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
Vodnjan har et væld af historiske bygninger, et væld af kirker, en rigtig mumie, det højeste klokketårn i Istrien og nogle af de bedste olivenolieproducenter i Kroatien. Strandene er kun 10-15 minutter væk med bil. Vodnjan har den længste gade i hele Istrien. Der er også den smaleste gade i Istrien. Vodnjan er vært for den årlige Olive Tree Olive Festival. Det afholdes i november, og her kan du smage nogle af de bedste olivenolier i Istrien. Nogle af verdens bedste olivenolie produceres af olivenolieproducenter fra Vodnjan. De ældste oliven i dette område, Olivo de Masina, er 500 år gamle og producerer 400 kg oliven årligt.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejlighed Zizula
Ana Valic Annoncering idet 2014
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Tysk, Italiensk, Slovensk,
Ferielejlighed Zizula annonce er blevet set 19292 gange siden 16.05.2018.