Ferielejligheder TanjaVodice - Šibenik og dens omgivelser

priser fra € per nat
Ups, ser ud til at denne ejendom ikke længere er tilgængelig Bliv ikke panik, vi har fået dig dækket med et godt tilbud om lignende indkvartering i Vodice og Šibenik og dens omgivelser!
Detaljeret beskrivelse

Vi udlejer to store lejligheder i en familie hus i Vodice. Vi er beliggende 500 m fra centrum og 10 minutter fra stranden, i et roligt område ideelt til en familieferie. Moderne udstyret med en udendørs bruser i en dejlig have, med havudsigt lejligheder har en stor gård med gratis privat parkering. På første sal er en rummelig lejlighed til 6 personer. På sit 100m2 er to dobbeltværelser med ekstra senge, to badeværelser, stor terrasse med grill og alle er forbundet med et stort køkken og stue. I stueetagen er også en rummelig lejlighed til 6 personer, der indeholder det samme som den øverste lejlighed. Beriget med smukke terrasse, fantasifuldt dekoreret med grøn have med flere hundrede år gamle oliventræer Prisen inkluderer trådløs internetadgang, satellit-tv, aircondition, parkering og rengøring facilitet. Dette sted er på en bakke i et roligt område over midten af ​​byen, ideel til din ferie, så du er velkommen, og vi vil byde dig velkommen med en velkommen overraskelse.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Du kan foretage reservationer direkte på telefonnummer 00385 91456 0142 og 00385 22 441 119 (Skroza Tanja, ejeren) eller via e-mail marisvd022 @ gmail. com (datter Marijana Skroza Franusic)
Turistskat er ikke inkluderet i prisen.
Afstande
  • Hav: 400 m
  • Bycentrum: 50 m
  • Restaurant: 300 m
  • Apotek: 200 m
  • Posthus: 200 m
  • Lufthavn: 300 m
  • Sportsaktiviteter: 300 m
  • Kasino: 20 km
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Småstenstrand, Betonstrand,
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Tanja
Tanja Skroza Annoncering idet 2015
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Tysk,
Ferielejligheder Tanja annonce er blevet set 5295 gange siden 28.06.2015.