Ferielejligheder StellaVodice - Šibenik og dens omgivelser

priser fra € 40 per nat
Ups, ser ud til at denne ejendom ikke længere er tilgængelig Bliv ikke panik, vi har fået dig dækket med et godt tilbud om lignende indkvartering i Vodice og Šibenik og dens omgivelser!
Detaljeret beskrivelse

Fuldt udstyrede lejligheder i centrum af Vodice, tæt på lystbådehavnen, fødevaremarkedet, varehandel, apoteker, ambulante klinikker, posthus, bank- og busstation. Selvom i centrum af Vodice, har objektet sin egen gård, der giver privatliv, grønt og fred. På gården er der en grill, som gæsterne kan bruge. Med hensyn til indkvartering i centrum af byen har faciliteten ingen parkeringsplads, men i nærheden (ca. 200 m) er der en parkeringsplads, der skal betales. I Vodice er der flere kilometer lang promenade langs havet og strande, fra lejlighederne omkring 100 m væk. Šibenik 12 km væk kan nås med bus eller båd, hvis havn af lejligheden er omkring 300 m væk. Skibet sejler flere gange om dagen til Sibenik, med flokken på øerne Prvic og Zlarin. I nærheden af Vodice er der to nationalparker - Krka og Kornati. Krka ligger 25 km væk og er tilgængelig med bil eller bus. Fra Kornati kan du komme fra Vodice ved organiserede bådudflugter.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Prisen på lejligheden gælder for 2 voksne og op til 2 børn op til 12 år. For antallet af personer over ovenstående er det desuden betalt 10 € / overnatning pr. Person. Ved reservation af overnatning betaler gæsten 50% af den samlede indkvartering pris. Ved ankomsten betaler gæsten de resterende 50% af den samlede pris på overnatning 100 € for den skade, der opstår i lejligheden. Det fulde beløb af forskuddet returneres til gæsten på dagen for afrejsen efter at lejligheden er blevet inspiceret. Ved afbestilling op til 2 uger før ankomst, vil gæsten blive refunderet det fulde beløb, der betales under booking. Der er ingen refusion, hvis gæsten ikke ankommer eller afbestille reservationen kortere end 2 uger før ankomstdagen. Indkvartering er tilgængelig fra 14 h på ankomstdagen indtil 10 h på afrejsedagen.
Turistskat er ikke inkluderet i prisen.
Afstande
  • Hav: 100 m
  • Strand: 300 m
  • Bycentrum: 100 m
  • Dagligvarer: 100 m
  • Restaurant: 60 m
  • Læge: 300 m
  • Apotek: 300 m
  • Bank: 200 m
  • Posthus: 200 m
  • Tankstation: 700 m
  • Busstation: 300 m
  • Jernbanestation: 12 km
  • Lufthavn: 100 km
  • Lystbådehavn: 70 m
  • Nationalpark: 25 km
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand, Betonstrand,
Ekstra tilbud
Mulighed for at bruge en terrasse på ca. 35 m2 oven på huset. Grill til rådighed. Fjernsynet har kabelkanaler og dvd-afspiller. Alle værelserne har skrivebord og telefon med gennemvalg.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Stella
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 3 anmeldelser
Križevci,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Ferielejligheder Stella, August 2017
FREMRAGENDE!

Virkelig alt var stor, boss var meget tilgængelige, i lejligheden intet mangler og alt var stor, lejligheden er i centrum af stort set alle vi var lige ved hånden.

Anbefalet for : Aktiv ferie, Natteliv, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Turister uden bil, Romantikere,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Sisak,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Ferielejligheder Stella, Juli 2017
Jeg anbefaler alle

Fantastisk beliggenhed, næsten i centrum af byen. Alt er tæt på. Arrangement af lejlighederne på det højeste niveau. Enhver ros. Jeg anbefale til alle og håber at se dig næste år.

Anbefalet for : Aktiv ferie, Natteliv, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Ejernes svar
Tak

Kære Teddy, tak for alle de gode kommentarer :-) 14 Jeg håber, at vi ser hinanden igen. Hav en dejlig resten af ​​sommeren vil jeg :-)

Zagreb,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Ferielejligheder Stella, Juli 2017
super

Meget hyggelig lille lejlighed. Foran er en dejlig have, hvor du kan drikke kaffe og slappe af, eller lade cyklen. Beliggende i centrum af byen, fantastisk til aften udflugter og vandreture. Værten var hjælpsomme og høflige, diskret. Vores anbefaling.

Anbefalet for : Aktiv ferie, Turister uden bil, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Ejernes svar
tak

Kære Maturin, Jeg er glad for du var komfortable i vores lejligheder.

Kristijan Dobrenić Annoncering idet 2016
Taler:
Kroatisk, Engelsk,
Ferielejligheder Stella annonce er blevet set 33639 gange siden 06.07.2016.