Ferielejlighed M & EVodice - Šibenik og dens omgivelser

priser fra € 80 per nat
Ups, ser ud til at denne ejendom ikke længere er tilgængelig Bliv ikke panik, vi har fået dig dækket med et godt tilbud om lignende indkvartering i Vodice og Šibenik og dens omgivelser!
Detaljeret beskrivelse

Vores M&E-lejlighed tilbyder indkvartering til 6 personer i Vodice, 1 km fra ACI Marina og 2,8 km fra Hacienda Nightclub. Det er meget moderne, færdig med materialer af højeste kvalitet. Stuen og balkonen har udsigt over havet omkring 400 meter væk. Der er gratis WiFi på stedet. Gæsterne har en stue med køkken, to soveværelser med dobbeltsenge, to badeværelser og en rummelig balkon med udsigt. Udstyret i lejligheden inkluderer: Stue - fladskærms-tv (såkaldt banan) med adgang til satellitkanaler - hjørnesofa med sovefunktion - glasskab - lejlighedsvis bord. Køkken - el-komfur - el-ovn - elkedel - brødrister (brødrister med lille grill) - bestik, tallerkener, glas, kopper, gryder, pander osv. - bord + stole Soveværelser - senge - garderobeskabe vask med hylde og spejl - bidet - toiletskål - brusekabine med brusebad - vaskemaskine WC - toiletskål - håndvask Der er gratis privat parkering til en bil, og der er en gratis bypark i nærheden, hvis det er nødvendigt. På grund af det faktum, at ejerne udlændinge, kontakt os via e- mail goha605@interia.pl. Lejligheden har en kroatisk national service.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
  • Hav: 400 m
  • Strand: 400 m
  • Bycentrum: 1 km
  • Dagligvarer: 200 m
  • Restaurant: 800 m
  • Læge: 900 m
  • Apotek: 800 m
  • Bank: 900 m
  • Posthus: 700 m
  • Tankstation: 700 m
  • Lystbådehavn: 800 m
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand,
Ekstra tilbud
Byen Vodice med en daglig befolkning på lidt over 6.000. beboere er en af de mest besøgte resorts i Kroatien. Byen ligger i det nordlige Dalmatien nær Sibenik. Vodice ligger i en bugt med flere smukke øer. I centrum af byen er der en lystbådehavn, og lige ved siden af den - i begge retninger - lange og smukke strande med en mild nedstigning til havet. Byen har ikke noget særligt centrum. Langs havet er der en gade, hvor livet for beboere og turister fortsætter. Gaden fungerer også som en hav boulevard, hvor turister går hele dagen - især om aftenen. Langs promenaden og de nærliggende pladser er der adskillige restauranter, taverner og barer. Mange af dem har borde dækket udendørs. Der er også butikker og souvenirbutikker. Hele kystområdet i byens centrum er besat af en smuk marina, og nogle af både og lystbåde kan lejes. På den anden side ejes andre både af velhavende mennesker, der bor hver dag i andre dele af Europa og kun kommer til Kroatien for sommerferie. Med hensyn til fødevarepriser kan de sammenlignes med priserne i Polen og endnu billigere. De mest populære supermarkeder i byen er: Plodine. Forbrug, Lidl osv.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejlighed M & E
Małgosia i Edmund Rybiccy Annoncering idet 2021
Taler:
Kroatisk, Tysk, Polsk,
Ferielejlighed M & E annonce er blevet set 10715 gange siden 12.04.2021.