Ferielejlighed LillyVodice - Šibenik og dens omgivelser

priser fra € 30 per nat
Ups, ser ud til at denne ejendom ikke længere er tilgængelig Bliv ikke panik, vi har fået dig dækket med et godt tilbud om lignende indkvartering i Vodice og Šibenik og dens omgivelser!
Detaljeret beskrivelse

I det rolige kvarter i den smukke Vodice forventer den romantiske lejlighed Lilly dig en god hvile og afslapning. I en renoveret lejlighed (70 m2) af afslappende lilla nuancer, start morgenen på en terrasse (10 m2) med kaffe og god læsning med udsigt over haven, der er fuld af middelhavsplanter og blomster. Lejlighed Lilly ligger i stueetagen i et familiehus. På gården er der fri parkering for gæster og grill. I nærheden er der en smuk stenstrand med en naturlig skygge (7 min gang), hvor du kan gå efter en solskinsdag og opleve en solnedgang. Promenaden fører dig videre til centrum af Vodice, hvor mange gode restauranter, caféer og klubber venter på dig. Du kan tilbringe aftenen på terrassen med et glas god vin og stearinlys eller besøge den nærliggende diskotek Hacienda og Exit klubben. Fordelen med indkvartering i Aparmana LILLY er, at vi tilbyder kvalitet og smuk indkvartering, i en fremragende beliggenhed, hvor det meste kan gøres til fods, og der er gratis parkering. Vi tilbyder yderligere faciliteter: cykler, kajakker, organiseret kajakfiskeri. Vodice ligger kun 10 km fra Šibenik, som har et rigt kulturelt og historisk centrum og en af de smukkeste St. Jacobs (UNESCOs verdensarvssteder) katedraler. I nærheden ligger de smukke to nationalparker, Krka Falls og Kornati. Følg os på FB Apartment Lilly, Vodice, Kroatien

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Reservationer via e-mail. Efter modtagelse af tilbuds-emailen betales en forskudsbetaling på 30%, og de resterende 70% betales ved ankomsten. Check ind 14 timer. Tjek - 10 timer.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
  • Hav: 700 m
  • Strand: 700 m
  • Bycentrum: 800 m
  • Dagligvarer: 400 m
  • Restaurant: 50 m
  • Læge: 800 m
  • Apotek: 800 m
  • Bank: 800 m
  • Posthus: 800 m
  • Tankstation: 200 m
  • Busstation: 800 m
  • Jernbanestation: 10 km
  • Lufthavn: 60 km
  • Lystbådehavn: 800 m
  • Sportsaktiviteter: 700 m
  • Diskotek: 500 m
  • Kasino: 800 m
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand, Betonstrand,
Ekstra tilbud
Velkomstdrink, opholdsskat, klimaanlæg og wi-fi er inkluderet i prisen på lejligheden. Lejligheden har sin egen parkeringsplads. Grill til rådighed i gården. Vi tilbyder fiskere fisketips samt mulighed for organiseret fiskeri med kajak og cykel brug. Mulighed for små tips og lektioner fra kreativ husmor workshop (decupage, shabby chic ...). Omgivelserne er rige på naturligt, kulturelt, historisk og underholdningsindhold samt gastronomiske tilbud. Vores gæster vil være glade for at besøge alle vartegn på land og øer. Også i nærheden er KRKA National Park (på fastlandet) og KORNATI National Park (på havet).
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejlighed Lilly
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 1 anmeldelser
koprivnica,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Ferielejlighed Lilly, August 2015
glad

Lejlighed Lilly vil anbefale det til alle, fordi det er ren, alle ildelugtende af lavendel, smukke en af ​​en slags !!! Alt det siger i beskrivelsen er korrekte.

Anbefalet for : Aktiv ferie, Natteliv, Familier med børn, Turister uden bil, Romantikere, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Ejernes svar
Tak Ms Marina på anbefaling

Kære Ms Marina, Jeg takker for de venlige ord ros for vores lejlighed Lilly. Da vi var gæster i første omgang, og deres tilfredshed, vi er meget glade for at have en god tid med os, og at du er tilfreds, som indkvartering og pænheden. Samtidig er jeg glad for du kan lide vores unikke som du siger, fordi vi virkelig har forsøgt at lejligheden ser attraktive, levende farver, med et væld af kreative unikke værker, og det skiller sig ud fra traditionelle lejligheder, der tilbydes. Venlig hilsen til hele familien næste besøg Sandra

Sandra Dubravica Annoncering idet 2015
Taler:
Kroatisk, Engelsk,
Mere om ejeren

Sandra og Duško er parret, der passe på, at gæsterne på den romantiske LILLY-lejlighed føler sig komfortable. Vi er glade og venlige. Vi byder dig velkommen til vores lille romantiske oase.

Ferielejlighed Lilly annonce er blevet set 18701 gange siden 19.06.2015.