Ferielejligheder PtičekVir - Kroatiske øer

priser fra € 70 per nat
Detaljeret beskrivelse

Der er tre møblerede lejligheder i weekendhuset på øen i centrum af Vir. Øen Vir er en stille ø med smukke farver og dufte af Dalmatien. Det har en primær stenkyst, en strand, der bliver sandet, når man kommer ind i havet. Af denne grund er det et yndet valg blandt forældre med børn, fordi det er et lavt hav, der bliver dybere efter 100 meter. Besøgende har en garanteret parkeringsplads i husets gård, og de kan shoppe, til en restaurant, til stranden eller til centrum til fods uden at starte bilen. Postevand er drikkeligt. Alle basale faciliteter er inden for en radius af 500 meter, herunder restauranter, bageri, strand- og strandpromenade, hæveautomat, butikker, apoteker, natunderholdning. Kæledyr er ikke tilladt. For al information og hjælp er du velkommen til at kontakte os, for der vil altid være nogen i huset i lejeperioden. Vi hjælper dig gerne.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Det ideelle tidspunkt for gæster at ankomme er mellem kl. 14.00 og 15.00. Udtjekning er mellem 09:00-10:00. Selvfølgelig er aftaler mulige, hvis der er forudsætninger for at opnå det samme. Boligskatten pr. gæst opkræves IKKE yderligere.
Turistskat er ikke inkluderet i prisen.
Dokumentation for reservationsbekræftelse ved reservation
Afbestillingspolitik
Kære gæster, du er velkommen i vores husstand selv under disse usædvanlige omstændigheder. Rejs venligst samvittighedsfuldt. Vi har tilpasset vores afbestillingspolitik til situationen, og du kan afbestille 10 dage før den reserverede ankomstdato med 100 % tilbagebetaling af forudbetalingen. Aflyser du aftalen inden for 10 dage efter ankomst, returneres forskudsbetalingen IKKE til gæsten.
Afstande
  • Hav: 400 m
  • Strand: 400 m
  • Bycentrum: 20 m
  • Dagligvarer: 40 m
  • Restaurant: 50 m
  • Læge: 300 m
  • Apotek: 300 m
  • Bank: 200 m
  • Posthus: 400 m
  • Tankstation: 1 km
  • Busstation: 1 km
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Småstenstrand, Betonstrand,
Ekstra tilbud
Ved ankomsten vil ejeren passere gennem den lejede lejlighed med gæsten. Ejeren kan også om nødvendigt gå rundt i centrum af Vir og introducere gæsten for tilbuddet og øen. Vi tilbyder at hjælpe på alle måder.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Ptiček
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Drago Ptiček Annoncering idet 2015
Taler:
Kroatisk, Engelsk,
Mere om ejeren

Kære besøgende i lejligheden. hr. Ptiček-familien ejer et hus på det centrale Adriaterhav på øen Vir. Jeg er tilgængelig til forespørgsler og spørgsmål og er velkommen til at kontakte os, og vi vil gøre vores bedste for at tilbyde dig og præsentere boligfaciliteterne i detaljer. Hej :-)

Ferielejligheder Ptiček annonce er blevet set 56686 gange siden 17.02.2015.