Ferielejligheder PeriskaVir - Kroatiske øer

priser fra € 50 per nat
Ups, ser ud til at denne ejendom ikke længere er tilgængelig Bliv ikke panik, vi har fået dig dækket med et godt tilbud om lignende indkvartering i Vir og Kroatiske øer!
Detaljeret beskrivelse

Smukt indrettede to værelses lejligheder på øen Vir Lejlighed 4-6 personer består af et soveværelse med en dobbeltseng, et soveværelse med to enkeltsenge, et fuldt udstyret køkken med alle nødvendige redskaber, en stue med sovesofa, et rummeligt badeværelse og en altan eller terrasse. Alle lejligheder har aircondition, tv-apparater og muligheden for gratis brug af internettet (Wi-Fi) Hver lejlighed har en separat indgang. Foran er en fælles have med grill.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Reservationer bekræftes ved modtagelse af forudbetaling af 20% af prisen.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
  • Hav: 200 m
  • Strand: 200 m
  • Bycentrum: 1 km
  • Dagligvarer: 200 m
  • Restaurant: 200 m
  • Apotek: 500 m
  • Posthus: 300 m
  • Busstation: 200 m
Strandtype/Kysttype
Sandstrand,
Ekstra tilbud
Den smukke sandstrand ligger i en afstand af 150 m. Butikker, sportsfaciliteter, bagerier, restauranter, etc. er placeret i en afstand af 200 m. Afstand fra centrum 1000m. Kysten af ​​øen Vir er prydet hovedsageligt sand og stenstrand, delvist beliggende nær fyrreskov med krystalklart vand, hvilket gør denne ø til et perfekt sted for en familieferie. Næsten 300 solskinsdage om året gør det til en ideel destination for ferie. Tæt på to, nord og syd skal give mulighed for behagelig badning og med sommer vinde. Mod syd mod nord, en tønde på de sydlige strande. Rocky kysten i den nordvestlige del af øen, som er rig på flora og fauna, gør attraktivt dykning område for elskere af havdybder. Talrige bugter og vige med moler muliggøre landing sejlere på vej til en kæde af 300 øer og holme, herunder National Park. Ud over s
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Periska
Biljana Sejdinović Annoncering idet 2014
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Tysk,
Ferielejligheder Periska annonce er blevet set 12554 gange siden 05.03.2016.