Ferielejligheder MaestralVir - Kroatiske øer

priser fra € per nat
Ups, ser ud til at denne ejendom ikke længere er tilgængelig Bliv ikke panik, vi har fået dig dækket med et godt tilbud om lignende indkvartering i Vir og Kroatiske øer!
Detaljeret beskrivelse

Som en del af sin indkvartering tilbyder den nyrenoverede Villa Maestral, beliggende i den sydlige, rolige og befolkede del af øen Vir, overnatning i Studio Apartment No. 1 (4 personer). Lejligheden er veludstyret til et behageligt ophold og ferie. Ubegrænset internetadgang (WiFi) er tilgængelig. Lejligheden har tilstrækkelig aircondition. Lejligheden byder på panoramaudsigt over havet. Studielejlighed nr. 1, er et nyrenoveret rum på anden sal i Villa Maestral med et samlet areal på 55 m2 udskilt. Pladsen giver mulighed for ophold for 2 voksne og to børn / op til 14 år / med et fuldt udstyret og kvalitetskøkken, et behageligt ophold og panoramaudsigt over havet.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Prisen for overnatning er udtrykt for boligenheden, og antallet af gæster er begrænset. Reservation - betaling 30%, det resterende beløb betales ved ankomst til anlægget. Check-out indtil 11:00, check-in fra 14:00 -24:00.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afbestillingspolitik
Reservationen kan annulleres efter aftale mellem gæsten og udlejeren mindst 14 dage før overnatningsdatoen.
Afstande
  • Hav: 300 m
  • Strand: 300 m
  • Bycentrum: 1.3 km
  • Dagligvarer: 100 m
  • Restaurant: 200 m
  • Læge: 1.7 km
  • Apotek: 1.6 km
  • Posthus: 1.7 km
  • Tankstation: 1.8 km
  • Busstation: 1.8 km
  • Lufthavn: 30 km
  • Kasino: 600 m
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand,
Ekstra tilbud
Indkvartering i Villa Maestral inkluderer: - roligt ophold i familiens hus - køkken udstyret med opvaskemaskine - vaskemaskine - gratis parkering i gården - tæt på stranden (300m) - tæt på sand-, sten- eller stenstrande minutter i bil) - behageligt og rummelig promenade ved havet - tilbud om organiserede udflugter, leje en båd, scooter osv. - tæt på supermarkeder, restauranter, caféer - barneseng er tilgængelig på anmodning og er gratis - slutrengøring inkluderet i prisen - kæledyr er ikke tilladt - brug af aircondition er inkluderet i prisen
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Maestral
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 1 anmeldelser
Osijek,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Studiolejlighed+2, August 2020
Perfekt

Ophold i Maestral lejligheden opfyldte alle vores forventninger. Den nyrenoverede bolig mødt os pæn og ren ligesom på billederne. Værterne viste sig at være yderst venlige og gæstfri og var altid tilgængelige for alle vores spørgsmål. Under vores ophold på grund af nærheden af stranden og butikker behøvede vi ikke at bruge et personligt køretøj. Varm anbefaling til alle!

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Turister uden bil, Romantikere, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Ejernes svar
Tak skal du have !

Vi er glade for, at du følte dig godt tilpas med os! I er vidunderlige unge mennesker, I vil forblive i vores gode minder.

Zdenka Družijanić Annoncering idet 2020
Taler:
Kroatisk, Tysk,
Ferielejligheder Maestral annonce er blevet set 10419 gange siden 28.02.2020.