Ferielejligheder Happy PineappleVir - Kroatiske øer

priser fra € 35 per nat
Detaljeret beskrivelse

Nyligt moderne lejligheder på øen Vir er udstyret med alt hvad du behøver for en behagelig og afslappende ferie. Lejlighederne ligger på første sal i et familiehus og har hver en separat stor terrasse samt et fuldt udstyret køkken, badeværelse og soveværelse og en parkeringsplads, der er 0-24 timer under videoovervågning for din bils sikkerhed. Lejlighederne ligger i en stille del af øen uden natstøj og egner sig til børn at lege, fordi mange strande har en sandbund og i de fleste dele er meget lavvandede og derfor er et ideelt valg for forældre med børn. I nærheden er der forskellige strande, promenader og alle andre faciliteter såsom butikker, bagerier, caféer, restauranter, apoteker, klinikker, kirker, posthus og busstation. Alle faciliteter er inden for gåafstand, og det er ikke nødvendigt at bruge en bil under dit ophold. Alle lejligheder har wi-fi, aircondition, ip tv og vaskemaskine, som er inkluderet i prisen. For al anden information og spørgsmål er du velkommen til at kontakte os.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Betaling er mulig i kontanter såvel som ved betaling til en bankkonto. Forskuddet beregnes efter aftale. Til almindelige priser, hvis boligen er reserveret af et mindre antal personer end lejlighedens maksimale indkvarteringskapacitet, opnås en rabat for natten. Der opnås også en rabat ved bookinger i første minut. For et ophold på 1 eller 2 dage forhøjes prisen med 30% af den normale pris. Turistskat er inkluderet i prisen. Brug af aircondition er inkluderet i prisen. Ekstra gebyrer: 1. Barn uden seng 5 euro pr. Dag. 2. Barneseng 6 euro pr. Dag. Ankomsttid: efter kl. 14 Afgangstid: indtil kl. 10 Sørg for at tjekke vores hjemmeside, hvor du finder alle detaljerede oplysninger om dit ophold hos os.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afbestillingspolitik
Forskuddet refunderes efter aftale.
Afstande
  • Hav: 200 m
  • Strand: 200 m
  • Bycentrum: 800 m
  • Dagligvarer: 300 m
  • Restaurant: 200 m
  • Læge: 900 m
  • Apotek: 400 m
  • Posthus: 300 m
  • Tankstation: 3 km
  • Busstation: 800 m
  • Lystbådehavn: 300 m
  • Diskotek: 500 m
  • Kasino: 1.8 km
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Småstenstrand, Betonstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
Vi har muligheden for at smage såvel som at købe hjemmelavede likører, syltetøj, honning og oste. Det er muligt at køre på en speedbåd, jetski samt en tubetur. Vi leverer transport til nærliggende nationalparker samt transport til og fra Zemunik lufthavn. Vi vil altid med glæde anbefale og foreslå andet indhold og tilbud, der kan interessere dig og gøre dit ophold på øen smukkere.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Happy Pineapple
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 1 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Žiar nad Hronom ,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A2+2, Juli 2022
Et smukt sted for en ferie

Tak for din ferie i Happy Pineapple-lejligheden. Meget flot miljø og fred med en smuk udsigt. Søde værter og imødekommende. Vi kan kun anbefale. Vi ønsker mange tilfredse gæster Vi ville elske at komme tilbage igen.

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Romantikere,
Anmeldelsen er oversat fra sovakisk - Vis original
Marija Jurina Annoncering idet 2020
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Italiensk, Fransk, Slovensk,
Mere om ejeren

Vi ønsker dig en varm velkomst med ønsket om at finde med os alt hvad du har brug for for at gøre dit ophold så behageligt og afslappet som muligt. Jeg vil altid være glad for at besvare spørgsmål, bekymringer eller meninger så hurtigt som muligt. Maria

Ferielejligheder Happy Pineapple annonce er blevet set 33450 gange siden 09.05.2020.