Ferielejlighed BrunoVir - Kroatiske øer

priser fra € 60 per nat
Ups, ser ud til at denne ejendom ikke længere er tilgængelig Bliv ikke panik, vi har fået dig dækket med et godt tilbud om lignende indkvartering i Vir og Kroatiske øer!
Detaljeret beskrivelse

Lejligheden ligger i Žitna uvala på Vir, og består af to soveværelser, køkken med spiseplads, alt nødvendigt køkkenudstyr, vandvarmer, badeværelse med bruser. I det ene værelse er der dobbeltseng, garderobeskab, TV, og i det andet værelse to senge, garderobeskab og TV (alt nødvendigt sengetøj medfølger). Lejligheden har en stor terrasse med et stort bord med 4 stole. Lejligheden ligger kun 80 meter fra havet. Lejligheden har egen sikret parkeringsplads og fælles gårdhave med grill. Stranden er sandet, småsten og beton med en blid indgang til havet og er ideel til børn. På stranden er der en café med en restaurant og et bageri, og en butik ligger kun 50 meter væk. Langs kysten er der en 2 km lang promenade ved havet, ideel til aftenture, cykling. Wifi gratis.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Turistskat er ikke inkluderet i prisen.
Dokumentation for reservationsbekræftelse ved reservation
Afstande
  • Hav: 50 m
  • Strand: 70 m
  • Bycentrum: 1 km
  • Dagligvarer: 50 m
  • Restaurant: 70 m
  • Apotek: 1 km
  • Tankstation: 3 km
  • Busstation: 900 m
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Småstenstrand, Betonstrand,
Ekstra tilbud
Øen Vir ligger 12 km fra byen Nin og 23 km fra byen Zadar. Øen Vir byder på smukke naturlige bugter til svømning og fritid. Strandene på øen Vir er forskellige, lige fra beton, småsten, sand, sten, samt skjulte små strande i afsidesliggende dele af øen, men de har alle én ting til fælles, og det er det krystalklare hav. Žitna-stranden er en af de vigtigste på øen Vir. Det ligger i den nordlige del af øen med en smuk udsigt over Pag og Velebit. Stranden er småsten og sandet, meget velholdt og velegnet til alle aldre. Der er opstillet hvilebænke langs hele bugten, og der er beton og grus på kysten. Den er 300 meter bred, meget populær og altid godt fyldt. Udover at leje vandcykler eller andre rekvisitter til dig selv eller børn, er der langs stranden mange barer og restauranter, der tilbyder forfriskninger eller lækker mad. Du kan besøge Krka National Park og Kornati National Park med endagsudflugter.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejlighed Bruno
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 1 anmeldelser
Karlovac,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4, Juni 2019
Fantastisk indkvartering!

Perfekt lejlighed til familien, billederne matcher den faktiske tilstand. Lejligheden er pæn og med alt hvad du behøver for et behageligt ophold. Værterne er venlige og venlige mennesker. Den smukke strand er meget tæt på de andre faciliteter (bageri, café, restaurant, konditori og butik). Mine henstillinger til alle!

Anbefalet for : Familier med børn,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Boris Vignjević Annoncering idet 2018
Taler:
Kroatisk, Engelsk,
Ferielejlighed Bruno annonce er blevet set 25732 gange siden 02.05.2018.