Ferielejligheder BanovićVir - Kroatiske øer

Ups, ser ud til at denne ejendom ikke længere er tilgængelig Bliv ikke panik, vi har fået dig dækket med et godt tilbud om lignende indkvartering i Vir og Kroatiske øer!
Detaljeret beskrivelse

Vores komfortable lejligheder med to soveværelser og fuldt udstyrede værelser ligger på den sydlige side af øen i Prezida-bugten, den smukkeste bugt på øen Vir, kun 50 m fra havet og stranden. Stranden er rullesten og delvist beton, den er prydet med en lavvandet og sandbund og er et yndet rejsemål for familier med små børn. Det er ekstremt interessant på grund af de varme havstrømme. Træer, palmer og bænke til hvile er sat op langs hele kysten. En rolig familieby tilbyder dig ro og afslapning, når du har mest brug for det. Dit helbred er vigtigst for os. Derfor har vi altid sat renlighed og sikkerhed først, især nu på tidspunktet for Covid-epidemien. Fremragende anmeldelser af vores gæster forpligter os til at opretholde dette serviceniveau. At dette er tilfældet, fremgår af det certifikat Safe stay in Croatia, som vi modtog, og som desuden forpligter os til at beskytte dit helbred og din sikkerhed. Kære vores fremtidige gæster, det er op til dig bare at slappe af og nyde, og vi vil give dig en ferie, der er skræddersyet til dine behov.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Prisen refererer til 1 nat i en lejlighed for højst 6 personer fra kl. 14 den første dag til kl. 10 den sidste opholdsdag eller efter aftale i overensstemmelse med mulighederne. For at bestille en lejlighed i ti nætter giver vi dig en nat GRATIS. Ved reservation af to eller tre lejligheder i samme periode i 10 nætter giver vi dig 10% rabat. Det er muligt at forlænge opholdet i overensstemmelse med gæstens ønsker og kapacitet. Prisen inkluderer turistafgift for alle personer, parkeringsplads, aircondition, gratis WI FI og brug af sengelinned og håndklæder efter behov og ønsket. For alt andet, du har brug for, står vi til din rådighed for at gøre din ferie uforglemmelig. Velkommen !
Turistskat er inkluderet i prisen.
Dokumentation for reservationsbekræftelse ved reservation
Afbestillingspolitik
For at bekræfte reservationen er det nødvendigt at betale 30% af det samlede beløb til vores konto. Hvis grænserne er lukket på grund af Covid 19-epidemien, og gæsten ikke er i stand til at komme, returneres forskuddet fuldt ud eller overføres til det næste år.
Afstande
  • Hav: 50 m
  • Strand: 50 m
  • Bycentrum: 3 km
  • Dagligvarer: 100 m
  • Restaurant: 200 m
  • Læge: 3 km
  • Apotek: 2 km
  • Bank: 3 km
  • Posthus: 3 km
  • Tankstation: 500 m
  • Busstation: 3 km
  • Lufthavn: 25 km
  • Lystbådehavn: 5 km
  • Diskotek: 3 km
  • Nationalpark: 30 km
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand, Betonstrand,
Ekstra tilbud
På øens indrykkede kyst er der mange bugter og strande, hvor du kan slappe af eller nyde en aktiv ferie ved at surfe, dykke, stå på vandski, strande eller andre vandsport eller cykle, vandre på Velebit ... I svømningskoler, dykning og vandski. Talrige klubber, caféer og restauranter giver dig mulighed for at have det sjovt og nyde det gastronomiske tilbud. Koncerter af berømte sangere afholdes næsten hver lørdag. I nærheden ligger byen Nin kendt for sit saltværk, saltmuseum, Queen's Beach og helbredende mudder samt Zaton med sine mange faciliteter på stranden. Byen Zadar, Adriaterhavets perle, kendt for sine kulturelle og historiske seværdigheder, ligger kun 20 minutters kørsel derfra. Nationalparker: Paklenica, Kornati, Plitvice Lakes, Krka National Park, Brijuni og Vrana Lake Nature Park ligger kun 1-2 timers kørsel fra Vir. Mulighederne er varierede, og det er op til dig, hvordan du drager fordel af dem.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Banović
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 19 anmeldelser
Bystřice,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Ferielejligheder Banović, Juli 2021
Smuk ferie !!!!

Jeg er enig, lejligheder smukke, duftende, rummelige. Stor terrasse. Havet i nærheden, lavt og smukt varmt. Restaurant, pengeautomat i nærheden. Lille butik og bageri ca. 600 m. Byvandringen ca. 3 km. En bil med frugt og grøntsager kører ned ad gaden. Ejere meget rart, villige til at hjælpe og rådgive, vi vil helt sikkert være tilbage.

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn, Romantikere,
Anmeldelsen er oversat fra tjekkisk - Vis original
Križevci,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Ferielejligheder Banović, Juli 2021
Den perfekte ferie!

Efter at have boet i lejligheden Banović er vi simpelthen glade ..... Lejligheden er rummelig, ren med alle de nødvendige ting .... Rolig gade, smuk strand i nærheden .... Ejerne af lejligheden er venlige, pas på af deres gæster .... Simpelthen perfekt ferie .... Vi anbefaler til alle og kan ikke vente med at komme tilbage !!!!

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Djrm,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Ferielejligheder Banović, Juli 2021
Absolut perfektion

I år blev vi indkvarteret i Banovic-lejligheden og en komplet perle for os. Indkvartering ren og duftende. Stor lejlighed med en smuk terrasse. Tæt på havet, dejlig strand. Rolig del af det sted, hvor vi boede. Bageri, butik og restaurant i umiddelbar nærhed. Der er intet at klage over. Vi vil helt sikkert være tilbage snart. Jeg kan virkelig anbefale!

Anbefalet for :
Anmeldelsen er oversat fra tjekkisk - Vis original
Vis alle anmeldelser
Željka Banović Annoncering idet 2015
Taler:
Kroatisk, Engelsk,
Ferielejligheder Banović annonce er blevet set 57130 gange siden 26.05.2015.