Ferielejligheder ŠarićVir - Kroatiske øer

priser fra € 43 per nat
Detaljeret beskrivelse

To smukt indrettede lejligheder i en rolig del af Vir med masser af grønt, ikke langt fra centrum af byen. Lejlighederne ligger på 1. sal i et familiehus med separat indgang, så gæsterne ikke skal benytte fællesfaciliteter med den anden lejligheds gæster. Hver lejlighed har en stor terrasse udstyret med bord, stole, paraply og tørretumbler. Der tilbydes parkering i gården, samt mulighed for brug af grill. Lejlighederne ligger 5 minutters gang fra den første Lučica-strand, ti minutter fra byens centrum og Jadro-stranden. I nærheden er der velassorterede butikker, caféer, restauranter og taverner, en legeplads, et vandland og adskillige strande fra sand til småsten og beton med tilhørende faciliteter. Fordelen ved vores beliggenhed er, at du kan gå til stranden på nordsiden mod Velebit, når syden blæser, og til stranden på sydsiden, når vinden blæser og bruge den hver dag til svømning. Huset ligger for enden af en blind vej uden meget trafik.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Reservation med forudbetaling på 70 euro til kontoen. Resten betales ved indtræden i lejligheden. Adgang til lejligheden er efter kl. Afgang fra lejligheden ved 10-tiden. Ankomst og afrejse på forskellige tidspunkter er kun muligt efter forudgående aftale.
Turistskat er ikke inkluderet i prisen.
Dokumentation for reservationsbekræftelse ved reservation
Afbestillingspolitik
Annullering af en reservation i tilfælde af en ugunstig epidemiologisk situation op til 2 uger før den planlagte ankomstdato med tilbagebetaling af forudbetalingen. Ved afbestilling senest 14 dage før planlagt ankomst refunderes forudbetalingen ikke.
Afstande
  • Hav: 300 m
  • Strand: 300 m
  • Bycentrum: 400 m
  • Dagligvarer: 200 m
  • Restaurant: 200 m
  • Læge: 400 m
  • Apotek: 300 m
  • Bank: 6 km
  • Posthus: 200 m
  • Tankstation: 3 km
  • Busstation: 600 m
  • Jernbanestation: 26 km
  • Lufthavn: 26 km
  • Lystbådehavn: 500 m
  • Sportsaktiviteter: 1 km
  • Nationalpark: 60 km
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Småstenstrand, Betonstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
Prisen inkluderer en velkomstdrink og information fra værten om alle de muligheder, som øen Vir tilbyder for din behagelige ferie. Cykelentusiaster kan bruge adskillige cykelstier over hele øen og videre til Nin og Zadar. Du kan leje cykler til børn og voksne i nabolaget. Gratis koncerter, et minidiskotek og shows for børn afholdes i byens centrum. Dykkerklubben har en dykkerskole. Bådture rundt om øen Vir og til andre øer i Zadar-området organiseres dagligt. I en afstand af omkring 60 km kan du besøge Paklenica National Park og Vrana Lake Nature Park. Til din fritid kan du leje quads, både og skibe. Øen Vir har over 300 solskinsdage om året og byder på en behagelig ferie selv i forsæsonen.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Šarić
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 6 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Žiar nad Hronom,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A2+1, Juli 2023
En dejlig ferie i rolige omgivelser

Tak for ferien i lejligheden Šarić na Vire. Ren og hyggelig lejlighed ideel til afslapning. Værterne er meget imødekommende og søde mennesker. Vi kommer meget gerne tilbage til dig igen. Vi ønsker mange tilfredse gæster.

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Turister uden bil,
Anmeldelsen er oversat fra sovakisk - Vis original
Ejernes svar
Anerkendelse

Kære Jančo familie, tak for dine venlige ord. I var vores kære og venlige gæster, og vi vil med glæde være vært for jer igen. Med venlig hilsen Marija og Zdravko

Mičevec,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A2+1, August 2022
Ros

Vidunderlige værter, hr. og fru Šarić, enhver anbefaling, ren og veludstyret lejlighed, tak!!!

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Mičevec,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A2+1, August 2022
Ros

Smukke mennesker, al ros, renlighed af lejligheden og fremragende udstyr, mange tak, Mr. og fru Saric!!! Anbefaling til andre gæster.

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Ejernes svar
Anerkendelse

Tak for de søde kommentarer fra Ivan og din søde og høflige familie. Vi er glade, når vores gæster er tilfredse, og vi forsøger altid at være gode værter. Marija og Zdravko

Vis alle anmeldelser
Marija Šarić Annoncering idet 2014
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Tysk,
Mere om ejeren

Jeg elsker mennesker, og med støtte fra min familie er jeg altid klar til at hjælpe gæster og venligt give den nødvendige information og gæstfrihed. Jeg taler kroatisk og tysk, og jeg bruger også engelsk i korrespondance

Ferielejligheder Šarić annonce er blevet set 48289 gange siden 20.02.2017.