Ferielejlighed LolaVir - Kroatiske øer

priser fra € 50 per nat
Ups, ser ud til at denne ejendom ikke længere er tilgængelig Bliv ikke panik, vi har fået dig dækket med et godt tilbud om lignende indkvartering i Vir og Kroatiske øer!
Detaljeret beskrivelse

Lejligheden er nyrenoveret og aircondition. Den består af 2 soveværelser, et badeværelse og et stort køkken med en stue. I køkkenet er der køleskab med fryser, mikrobølgeovn og hængekedel. Lejligheden ligger på sydsiden af ​​øen Vira, hvilket er betydeligt bedre i forhold til klimaforhold i nord. Øen er forbundet med en bro, der ikke er opladet. Ekstremt klart hav, stranden er sten og beton med en mild havindgang, egnet til små børn. Anlægget er minutters gang til stranden. Lejligheden har en stor terrasse med fortelt, parkering og grillfaciliteter.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Ankomst om lørdagen eller anden arbejdsdag ved reservation efter 12 timer. Afrejse på lørdage (eller andre dage) kl. 9.00. Længden af ​​ophold er mindst 7 dage. Mulighed for plads til 5. og 6. person - supplement 10 euro pr. Person. Ved booking er det nødvendigt at betale et forskud på 100 Euro for reservationsbekræftelse og resten ved ankomsten. Opholdsafgift er ikke inkluderet i prisen.
Turistskat er ikke inkluderet i prisen.
Afstande
  • Hav: 50 m
  • Strand: 50 m
  • Bycentrum: 1 km
  • Dagligvarer: 200 m
  • Restaurant: 100 m
  • Apotek: 1 km
  • Diskotek: 1 km
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand, Betonstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
Strandparaply, 2 parkeringspladser, grill, mulighed for at leje cykler. Turistrådet tilbyder mange udflugter til nationalparkerne nær Krka, Kornati og mange andre attraktive udflugter. Byen Zadar ligger kun 20 kilometer væk. På gaden er der restaurant - pizzeria, konditori, butikker og caféer.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejlighed Lola
Vladimira Fumić Annoncering idet 2014
Taler:
Kroatisk, Engelsk,
Mere om ejeren

Jeg er 38 år og jeg arbejder som lærer. Jeg bor sammen med min mand og lille pige Lola, som er 4 år gammel. Vi ser frem til hver ny ven, og vi forsøger at få i vores lejlighed føles som hjemme. Velkommen!

Ferielejlighed Lola annonce er blevet set 25078 gange siden 04.06.2014.