Ferielejlighed L&LVir - Kroatiske øer

priser fra € 50 per nat
Ups, ser ud til at denne ejendom ikke længere er tilgængelig Bliv ikke panik, vi har fået dig dækket med et godt tilbud om lignende indkvartering i Vir og Kroatiske øer!
Detaljeret beskrivelse

Lejligheden er beliggende i Žita Bay, nyrenoveret og klimatiseret, 60 kvadratmeter. Den består af 2 soveværelser, en stor stue med køkken, et badeværelse og en stor terrasse med en smuk udsigt over havet og Velebit. Et værelse har en dobbeltseng og den anden har to enkeltsenge med natbord. Lejligheden er til rådighed for 4 personer, men i stuen er der 2 ekstra personer, for hvilke der kræves et tillæg. Lejligheden er beliggende på 1. sal, har en stor overdækket terrasse og en sikret parkeringsplads. Det har et frittstående vandvarme- og køleapparat. Der er mulighed for at bruge en barneseng. Stranden er kun 50m (rigtig) fra lejlighederne, sten og beton, med en mild havindgang. Ideel til familier med små børn. På stranden er der to cafeer og en restaurant og et bageri, der løber hele dagen lang. I en afstand af 100 m fra lejligheden er der flere indkøbsmuligheder. Lejligheden er registreret og kategoriseret med 3 stjerner.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Ankomster er på lørdage efter 14 timer og afgår indtil 10 timer. Den mindste opholdsperiode er 7 dage. Tillæg for 5. eller 6. person er 10 EUR pr person. Opholdsskat for voksne er 9 kn. For børn mellem 13 og 18 år er 4, 5 kn, mens for yngre børn 13 år er opholdsskatten ikke opkrævet. Ved booking er det nødvendigt at betale et forskud på 100 EUR for at bekræfte reservationen og resten ved ankomsten. Brug af klimaet er opkrævet 5 euro om dagen. Velkommen til ...
Turistskat er ikke inkluderet i prisen.
Afstande
  • Hav: 50 m
  • Strand: 50 m
  • Bycentrum: 2 km
  • Dagligvarer: 100 m
  • Restaurant: 50 m
  • Apotek: 2 km
  • Posthus: 2 km
  • Tankstation: 5 km
  • Busstation: 3 km
  • Lufthavn: 35 km
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Småstenstrand, Betonstrand,
Ekstra tilbud
Vir Travel Agency organiserer udflugter til Krka vandfald, Plitvice National Park, Kornati og andre interessante destinationer nær øen Vira. Du kan også leje cykler, cykler, både, sejlbåde og mere hos Turistbureauet. En dykkerskole er organiseret i centrum. Også en anbefaling til et lægemudder i Nin-lagunen, samt et besøg i den smukke historiske by Zadar.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejlighed L&L
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 4 anmeldelser
Požega,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4, Juli 2020
Fantastisk indkvartering

Fremragende indkvartering, veludstyret lejlighed, venlige og venlige værter. Terrassen tilbyder en smuk udsigt over havet, stranden er tæt og pænt dekoreret. Bageri, butik og café i nærheden. Vi er meget tilfredse og har et ønske om at komme igen.

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Zagreb,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4, Juni 2020
Fantastisk indkvartering!

Lejligheden er ren, rummelig og veludstyret. Stor terrasse med en smuk havudsigt, der er i skyggen det meste af dagen. Stranden og havet er smukke. Fantastisk ferie! Værterne er venlige og venlige.

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Celje,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4, August 2019
Fantastisk indkvartering

Lejligheden ligger i nærheden af en smuk strand, perfekt til børn. Den store terrasse tilbyder en vidunderlig udsigt over havet og Velebit. Lejligheden er pæn og ren med alt hvad du behøver for et behageligt ophold. Værterne er venlige og venlige. Jeg anbefaler det til alle! Mojca, Celje

Anbefalet for : Familier med børn,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Vis alle anmeldelser
Ana Laškarin Annoncering idet 2015
Taler:
Kroatisk, Engelsk,
Mere om ejeren

Velkommen til vores nye lejlighed, vil du ikke fortryde det ... men du vil være tilbage ...

Ferielejlighed L&L annonce er blevet set 30508 gange siden 05.03.2015.