Ferielejligheder ČičakVinišće - Split og dens omgivelser

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser

Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
 • Hav: 20 m
 • Strand: 20 m
 • Læge: 7 km
 • Apotek: 7 km
 • Bank: 7 km
 • Posthus: 100 m
 • Tankstation: 10 km
 • Busstation: 400 m
 • Jernbanestation: 26 km
 • Lufthavn: 25 km
 • Lystbådehavn: 100 m
 • Sportsaktiviteter: 7 km
 • Diskotek: 8 km
 • Kasino: 8 km
 • Nationalpark: 50 km
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand, Betonstrand, Klippestrand,
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 4 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Zizu Zagreb,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A2+2 August, 2017
Ferie 2017

I Vinišću sommerferien sidste 5 år og hver gang vi bo på Ivona for dig, såvel som hendes familie, vi har ikke noget men ros. Som værter er meget venlige og hjælpsomme, og gennem dette, opholdet vi har udviklet sammen med dem en smuk og fair forhold. Da byen er bekymret, Vinišće er en lille, stille fiskerby beliggende i en smuk bugt rent hav og uberørt natur. Perfekt til en rolig og afslappende ferie, uanset om du er alene eller sammen med børn. Alle nødvendige faciliteter er til rådighed - handel / e, konditorier, caféer, restauranter .... når parkeret bil ved ankomsten, og brænde det på afrejse (medmindre du ønsker at hoppe i en tur til den nærliggende Trogir. Den er ideel for dem med små børn - fra lejligheden til stranden har du en lille minutters gang - hvis du har noget og glemt, bare kaste tilbage og for den tid du er tilbage på stranden (nu, at børnene er vokset, alene gik til lejligheden og vende tilbage til - huh , hvad en lettelse. På grund af det faktum, at i Vinisce der er børn, der bor der, gør det ikke ondt, at den lokale regering overveje at bygge en park med legeplads udstyr, som ville hjemmeside endnu mere værdifuld.

Anbefalet for: Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn, Turister uden bil, Romantikere, Bevægelseshæmmedde personer, Personer med kæledyr,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Ejernes svar
Ferie :)

Tak fra hjertet til de dejlige kommentarer og dommere. Jeg håber at se dig næste 5 år, og videre .... Vi ser frem til dit besøg! Hilsen fra os alle :)

Pavel Brno,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A2+2 Juli, 2016
2016

Vi var glade for vores ferie. Vinisce er en smuk og fredelig fiskerby i den mindre bugt. Havet er roligt og varmt, velegnet til familier med mindre og større børn. Landsbyen er uendelig, og takket være dette er en lille trafik på vejene. Kommunikation med Ivona var hurtig og problemfri. Ejere villige, meget venlige og venlige. Huset har alt det nødvendige udstyr til en behagelig ferie. Huset ligger en kort gåtur til flere stenstrande. Butikker og restauranter ligger også en kort gåtur fra huset, og de fleste kan betales af kortet. Jeg anbefaler også at besøge nærliggende Trogir. Endnu engang vil jeg gerne takke ejerne for en smuk ferie. Det var godt.

Anbefalet for: Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn,
Anmeldelsen er oversat fra engelsk - Vis original
Ejernes svar
2016

Vi har de bedste gæster! tak for din tilbagemelding. Mange tak for en sådan stor anmeldelse :) Det var dejligt at møde dig. Store hilsner fra Kroatien, Ivona og familie

Henryk Berlin,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A2+2 August, 2014
Sommer 2014

Vinisce, en rolig gammel fiskerby med en smuk bugt, der hvert år er turen værd. Gennem resten kan du slappe af i super Vinisce. Alt hvad hjertet begærer er i nærheden (supermarked, restaurant, is, ...). Lejligheden har en dejlig overdækket terrasse med smuk udsigt over havet. Der er kun et par meter at svømme. Den app. er udstyret med alt nødvendigt. Intet manglede. Aircondition er til rådighed. Vores udlejere var meget rart og hjælpsomme, vi følte ligesom hjemme. Vinisce er et sted at slappe af. Vi var allerede for tredje gang i app. Cicak og altid glad.

Anbefalet for: Familier med børn,
Anmeldelsen er oversat fra tysk - Vis original
Vis alle anmeldelser
Ivona Ducic
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Tysk,