Ferielejligheder OrošnjakVinišće - Split og dens omgivelser

priser fra € 90 per nat
Detaljeret beskrivelse

På grund af corona-virussen (COVID-19) er yderligere sikkerheds- og hygiejneforanstaltninger ved at blive implementeret. Fuldt udstyrede lejligheder med aircondition og swimmingpool i en rolig del af Vinišće. Mindre end 5 minutters gang til stranden og byens centrum, restauranter og caféer. Vi tilbyder: egen indhegnet parkering, swimmingpool, stor have for voksne og børn at hygge sig med, grill, udendørs bruser, Wi-Fi inde i huset og i haven, sengelinned og håndklæder er inkluderet i lejeprisen. Dine værter kan hjælpe dig med at forberede frokost eller aftensmad på grillen (fisk, blæksprutte, rejer, blæksprutte, muslinger). Vi kan også arrangere bådture til de nærliggende øer og bugter.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Der betales ved ankomst, og der betales et forskud på 20% efter reservation af boligen. BEMÆRK: Små kæledyr (op til 5 kg) er tilladt med varsel og aftale ved reservation, og prisen for kæledyr per opholdsdag er 5 euro. Det ideelle tidspunkt at ankomme til din lejlighed er efter kl. 15.00, men det er også muligt tidligere efter forudgående aftale. Det ideelle tidspunkt at forlade din lejlighed på den sidste dag af dit ophold er før kl. 10, men det kan forlænges efter aftale med værten.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afbestillingspolitik
Forskudsbetalingen kan ikke refunderes, den fungerer som en garanti for gæstens ankomst på det angivne tidspunkt.
Afstande
  • Hav: 100 m
  • Strand: 100 m
  • Bycentrum: 200 m
  • Dagligvarer: 100 m
  • Restaurant: 200 m
  • Læge: 5 km
  • Apotek: 5 km
  • Posthus: 200 m
  • Tankstation: 12 km
  • Busstation: 15 km
  • Jernbanestation: 40 km
  • Lufthavn: 25 km
  • Lystbådehavn: 800 m
  • Nationalpark: 35 km
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand, Betonstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
Værterne byder dig velkommen med en velkomstdrink, samt råd om, hvordan du gør dit ophold så behageligt som muligt og guider dig til de bedste restauranter og de nærmeste butikker. De, der er interesserede i agroturisme, kan besøge de nærliggende olivenlunde og vinmarker sammen med værterne og selv se den naturlige proces med at få olivenolie, vin og brandy, som de kan smage og købe på samme tid. Vinišće kan prale af afmærkede cykelstier, så hvis du er en cykelfan, råder vi dig til at medbringe din egen cykel på denne ferie.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Orošnjak
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 4 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Żory,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A3+2, Juli 2022
Lejlighed 3 + 2

Veludstyret lejlighed med alt hvad du behøver til dit ophold. Puljen er stor, rengøres hver dag og velholdt. Søde og hjælpsomme ejere. Byen Vinisce er et roligt sted væk fra folkemængderne. I nærheden er der flere dejlige strande, herunder i Marina, stari trogir strand

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn,
Anmeldelsen er oversat fra polsk - Vis original
Tymákov,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Ferielejligheder Orošnjak, September 2018
Lejligheder Orosnjak

Smukt roligt sted, rent, dejlig og behagelig vært.

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie,
Anmeldelsen er oversat fra tjekkisk - Vis original
Vinisce ,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Ferielejligheder Orošnjak, August 2018
Smuk og ren lejlighed.

Smuk lejlighed, meget velholdt af værterne og udstyret med alt hvad du behøver. I dette hus er der en swimmingpool, som systematisk rengøres af værterne. Det perfekte sted at slappe af og genoplade batterierne. På terrassen kan du sidde og nyde den smukke havudsigt. perfekt til afslapning og glemme hverdagslivet Jeg er meget her og jeg vil komme tilbage her i et år, og jeg anbefaler til alle søgere en ren lejlighed med pool og hvile i et roligt område. Der er også en grill, hvor du kan grille. Værterne i denne lejlighed er meget gæstfrie med et godt hjerte, venlig og omsorg for renheden af ​​denne facilitet.De forlader tid for gæster, der tager private både til udflugter.Jeg vil anbefale denne lejlighed med en ærlig samvittighed, og jeg ved, at alle vil være tilfredse med den samme krog efter bare at have passeret ferien.

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn, Romantikere,
Anmeldelsen er oversat fra polsk - Vis original
Vis alle anmeldelser
Petra Grcic Annoncering idet 2015
Taler:
Kroatisk, Engelsk,
Ferielejligheder Orošnjak annonce er blevet set 38620 gange siden 09.06.2015.