Ferielejligheder MariaSavudrija - Istrien

priser fra € 50 per nat
Ups, ser ud til at denne ejendom ikke længere er tilgængelig Bliv ikke panik, vi har fået dig dækket med et godt tilbud om lignende indkvartering i Savudrija og Istrien!
Detaljeret beskrivelse

APP1 2 2: Fuldt og moderne udstyret lejlighed, første række til havet. Lejligheden har et soveværelse med dobbeltseng, stue med to ekstra senge, køkken, gang, badeværelse og terrasse med udsigt over havet. Anlægget er beliggende i et roligt sted Zambratija, ved havet, væk fra centrum af Umag 4 km, forbundet med et turisttog og en promenade langs kysten, du kan nå byens centrum på 20 minutter. Lejligheden har aircondition, satellit -tv, køkken, køleskab, trådløst internet og parkeringsplads. Mulighed for brug af grill. APP 2 2 1: Nybygget lejlighed, beliggende på første række til havet, med en stor terrasse, soveværelse med dobbeltseng og terrasse, stue, køkken, badeværelse med toilet og en stor terrasse med udsigt over havet. APP3: komfortabel studiolejlighed fuldt udstyret med moderne køkken, aircondition, til to / tre personer, som har alt hvad du behøver til din ferie i første række til havet. Apartments Maria er det ideelle sted for din ferie.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Forskuddet foretages på forhånd. Check ind 15 timer, check ud 10 timer. Yderligere persongebyr er 10 euro pr. Dag Gebyr for kæledyr er 10 euro pr. Dag
Turistskat er inkluderet i prisen.
Dokumentation for reservationsbekræftelse ved reservation
Afbestillingspolitik
Forskuddet refunderes på grund af ekstraordinære situationer, dvs. hvis grænserne forbliver lukkede på det tidspunkt, hvor gæsten har reserveret overnatningsstedet.
Afstande
  • Hav: 10 m
  • Strand: 10 m
  • Bycentrum: 4 km
  • Dagligvarer: 30 m
  • Restaurant: 200 m
  • Læge: 2 km
  • Apotek: 4 km
  • Bank: 2 km
  • Posthus: 2 km
  • Tankstation: 2 km
  • Busstation: 4 km
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Småstenstrand, Betonstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
Umag tilbyder dig en håndfuld aktiviteter, som du kan lave i din fritid, såsom cykling, vi tilbyder dig mulighed for at leje en cykel under dit ophold hos os. Også kun 12 kilometer væk er det største vandland i Kroatien, Istralandija, der tilbyder underholdning hele dagen. Vi kan også hjælpe dig med at organisere en-dages sejlture langs hele den istriske kyst.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Maria
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 3 anmeldelser
Ząbki ,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A2+1, August 2021
Lejlighed Maria

Vi tilbragte en dejlig ferie med dejlige ejere. Jeg anbefaler en lejlighed tæt på havet i et roligt område. Vi agter at komme tilbage her næste år.

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Romantikere, Personer med kæledyr, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra polsk - Vis original
Weilheim,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4, August 2020
Meget flot udlejer, god lejlighed!

Vi kan bestemt anbefale denne lejlighed! Stranden er meget tæt, med børnene er det den rigtige placering! Meget flot udlejer!

Anbefalet for : Aktiv ferie, Familier med børn, Romantikere, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra tysk - Vis original
München ,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4, August 2020
Meget flot udlejere

Vi er glade for denne lejlighed og havudsigt! I lejligheden er der alt hvad du har brug for din ferie. Meget god parkeringsplads lige foran døren! På 10 minutter i bil kan du shoppe i Umag, der er store markeder som Kaufland !, Lidl, Plodine og Spar! Det er også en perfekt ferie for børnene, ikke så langt der er en klatrepark, og der er 20 km væk en vidunderlig vandland! Ejere af huset er meget venlige og dejlige mennesker! Tak igen for sådan en vidunderlig ferie!

Anbefalet for : Aktiv ferie, Familier med børn, Personer med kæledyr,
Anmeldelsen er oversat fra tysk - Vis original
Ejernes svar
Hej

Mange tak for disse smukke ord. Vi frigiver os, at Sie eine tolle Zeit hatten Lg gam. Græs

Petra Travaš Annoncering idet 2015
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Tysk, Italiensk, Slovensk,
Mere om ejeren

Vores kære gæster, vi er en familie, der har arbejdet med turisme og privat indkvartering i lang tid, vores lejligheder er beliggende i Zambratija og Umag. Alle lejligheder er udstyret med alt, hvad der er nødvendigt for at gøre dit ophold så behageligt som muligt. Velkommen til App Maria

Ferielejligheder Maria annonce er blevet set 68383 gange siden 02.07.2015.