Ferielejlighed MelitaUgljan - Kroatiske øer

priser fra € 60 per nat
Detaljeret beskrivelse

Lejligheden er beliggende på første sal i et familiehus i et roligt område af Ugljan, omgivet af grønne områder. Der er en olivenlund i nærheden. Gunstig til gåture, afslapning, ophold i naturen. Lejligheden kan rumme 5 personer. Strand 8 min. gåture. Der er køkken og stue/soveværelse med en stor komfortabel seng, der kan foldes 160 cm ud til 2 personer; soveværelse med seng 180 cm; fra begge værelser er der udgang til altan; lille enkeltværelse - seng 90 cm til 1 person og fra det værelse er der udgang til en mindre altan. Den har en ekstra bærbar ovn, så du kan lave mad og bage udenfor på balkonen; håndvask, bruser 90 cm, toilet. Huset er omgivet af en dejlig have, hvor I kan bo. Der er grill i gården. Kæledyr er tilladt og foretrækkes. Et velegnet sted for naturelskere, romantikere, sportstyper, familier, der kan lide en rolig ferie. Tæt på den berømte by Zadar, som du bestemt bør besøge. Færgen og passagerskibet sejler hver dag, næsten hver time, turen tager omkring 20 minutter. Mulige udflugter fra Ugljan er til Kornati og Dugi otok. Velkommen!

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
- I maj, juni og september, prisen for et længere ophold - ophold fra 28 til 31 med en vis rabat. - kæledyr 2 €/dag/28-31 dage. - I sæsonen - 7. og 8. i måneden bedes du koordinere dit ophold ved at bygge på datoerne for afrejse eller ankomst, så der ikke er tomme dage i reservationskalenderen. - Gebyret for et kæledyr er €5/dag/hund. - Ved ankomst af op til 2 personer og 1 husdyr betales gebyret ikke. - Brug af vaskemaskine mod et gebyr på €8 én gang/inkluderet op til 3 vaske + vaskemiddel. - Betaling er i euro. Forudbetaling for reservation er 20% af den samlede lejepris. Resten af betalingen - betaling kontant ved ankomst til lejligheden (på ankomstdagen). Efter forudbetalingen sender vi reservationsbekræftelsen. - Ankomsttid fra kl. 15.00, afgangstid frem til kl. 10.00 - og muligt efter aftale, hvis lejligheden er ledig. - Ved kortere ophold på 7 dage er der mulighed for yderligere betaling. Et kortere ophold er muligt i tilfælde af fuld kapacitet.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Dokumentation for reservationsbekræftelse ved reservation
Afstande
  • Hav: 400 m
  • Strand: 400 m
  • Bycentrum: 700 m
  • Dagligvarer: 700 m
  • Restaurant: 700 m
  • Læge: 700 m
  • Apotek: 9 km
  • Bank: 9 km
  • Posthus: 700 m
  • Tankstation: 9 km
  • Busstation: 16 km
  • Jernbanestation: 16 km
  • Lufthavn: 24 km
  • Lystbådehavn: 7 km
  • Sportsaktiviteter: 700 m
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Småstenstrand, Betonstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
- Lejligheden har også en brødrister, en opvaskemaskine, en lille bærbar ovn og en elektrisk grill, så du kan lave mad og bage udenfor på balkonen; - Brug af haven og havegrillen; - Mulighed for at bade kæledyret i gården; - Håndklæder er til brug i lejligheden, ikke til udenfor; - Håndklæder er ikke til stranden; - Brug af vaskemaskine + vaskemiddel mod et gebyr på €3/1 vask, fra €8 én gang/inkluderet op til 3 vaske, fra €10 én gang/inkluderet op til 4 vaske; - Tre cykler er til rådighed, parkeringsplads - gratis; - Wi-fi-Wlan.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejlighed Melita
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 1 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Velika Gorica,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Ferielejlighed Melita, Juli 2016
anbefaling

Fremragende indkvartering og værter.

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Ejernes svar
Lejlighed Melita

Hej, Tak for de pæne kommentarer. Vi er glade for, at en dejlig aften i vores lejlighed, og til næste møde rart at byde dig velkommen.

Melita Maksimović Annoncering idet 2016
Taler:
Kroatisk, Engelsk,
Mere om ejeren

Kære gæster, Vi vil have dig til at føle dig hjemme i lejligheden for at få mest muligt ud af tiden i Ugljan. Det er vores store fornøjelse at henvise dig, vise dig Ugljan, besvare dine spørgsmål og imødekomme alle dine behov. Vi elsker dyr, især hunde, og vi behandler dem som familiemedlemmer, så I er alle velkomne.

Ferielejlighed Melita annonce er blevet set 48816 gange siden 21.06.2016.