Ferielejligheder MironaTučepi - Split og dens omgivelser

priser fra € 90 per nat
Detaljeret beskrivelse

FRED, HAVETS Larmen, LUFT OG SMAGS AF KYSTEN I PALMEN!. Apartments Mirona ligger ved siden af stranden og promenaden, 10 m til havet og kun 3 minutters gang til centrum af byen. Rummelige og komfortabelt udstyrede lejligheder giver ideelle betingelser for en ferie for familier med børn. Under din ferie kan du parkere din bil på parkeringspladsen bag huset, fordi alt er inden for rækkevidde. I umiddelbar nærhed af huset er der restauranter, butikker, bagerier, konditorier, legeplads, trampolin, apotek, vekselkontor, lystbådehavn... Udsigten over havet og øerne fra de store altaner forbliver i hukommelsen længe tid. VI LEJER HELE ÅRET. VELKOMMEN!

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Indtjekning efter kl. 15.00, udtjekning er indtil kl. 10.00. Den endelige pris dannes efter forespørgsel, det afhænger af antal personer og overnatninger. Prisen inkluderer turistskat, paraply og to liggestole per lejlighed. VI LEJER HELE ÅRET.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afbestillingspolitik
En forudbetaling (ca. 30% af det samlede beløb) opkræves ved reservation. Forskudsbetalingen kan ikke refunderes. Det resterende beløb betales ved ankomst.
Afstande
  • Hav: 10 m
  • Strand: 10 m
  • Bycentrum: 100 m
  • Dagligvarer: 40 m
  • Restaurant: 10 m
  • Læge: 200 m
  • Apotek: 100 m
  • Bank: 100 m
  • Posthus: 100 m
  • Tankstation: 3 km
  • Busstation: 10 m
  • Jernbanestation: 65 km
  • Lufthavn: 75 km
  • Lystbådehavn: 100 m
  • Sportsaktiviteter: 300 m
  • Diskotek: 3 km
  • Kasino: 4 km
  • Nationalpark: 125 km
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Småstenstrand,
Ekstra tilbud
Prisen inkluderer turistskat, paraply og to liggestole per lejlighed. Tučep-promenaden i skyggen af fyrretræer er 4 km lang og er ideel til gå- og cykelture. I bygningen er der en butik med strandtilbehør og souvenirs. Der er en lystbådehavn i nærheden og mulighed for at leje speedbåde eller købe endagsture til Brač og Hvar. Nærheden af Biokovo-bjerget tillader vandreture, cykling og kørsel til toppen af St. De ræser på 1.762 m, samt et besøg på skywalk-attraktionen, som byder på en unik udsigt over Tučepi. Som elskere af natur og rejser kan vi hjælpe dig med at organisere ture med bus eller bil til Split, Omiš, Imotski, NP Krka, Međugorje, Dubrovnik, Mostar...som ligger fra 30 til 150 km fra Tučepi.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Mirona
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 24 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Brugge,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A2+2, April 2024
Lejlighed ved havet

Meget flot lejlighed lige ved havet. Alt er der. Køkken, køleskab, hårtørrer, masser af håndklæder, gryder og pander,... Meget flot beliggenhed. Vi har været i Kroatien 13 gange, men dette er en meget flot region, beliggenhed og hus. Også en super flink og glat og behagelig værtinde.

Anbefalet for : Familier med børn,
Anmeldelsen er oversat fra hollandsk - Vis original
Tieschen,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A2+2, Januar 1970
Meget smuk

En meget smagfuld, ren lejlighed med direkte udsigt over havet. Få meter fra stranden. Kan kun anbefales. Top.

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Turister uden bil,
Anmeldelsen er oversat fra tysk - Vis original
Labin ,Istra,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A2+2, August 2022
Fremragende lejlighed

Vi er meget tilfredse med lejligheden og kan varmt anbefale den til alle! Fremragende beliggenhed ved stranden, tæt på alle faciliteter, du kan få brug for. Fru Ana Marija er vidunderlig, til stede i tilfælde af behov. Hun gav os gode tip om området at besøge og gjorde vores ferie endnu bedre. Ren fem!

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Vis alle anmeldelser
Ana-Marija i Gordan Vukušić Annoncering idet 2019
Taler:
Kroatisk, Engelsk,
Mere om ejeren

Kære gæster, vi er en familie af Vukusic, vi har to børn, vi bor i Makarska. Min mand er bygningsingeniør, og jeg er lærer. Vi har renoveret lejlighederne i flere år og udstyret dem med kærlighed til at gøre dig velkommen og huske at bo hos os. Lejligheder Mirona bærer navnet på min bedstemor. Hun har været engageret i turisme med familien siden midten af det 20. århundrede Ana-Marija

Ferielejligheder Mirona annonce er blevet set 66604 gange siden 29.01.2019.