Værelser ŽaloTrpanj - Dubrovnik region

priser fra € per nat
Ups, ser ud til at denne ejendom ikke længere er tilgængelig Bliv ikke panik, vi har fået dig dækket med et godt tilbud om lignende indkvartering i Trpanj og Dubrovnik region!
Detaljeret beskrivelse

Privat overnatning Pebble tilbyder værelser med havudsigt i huset på havnefronten. Komfortable og ventilerede rum har deres egne private balkoner med borde til spisning. Der er et stort, fuldt udstyret, air-condition køkken med to køleskabe og frysere med deres egne tallerkener og bestik, samt grundlæggende krydderier til madlavning og morgenmad er inkluderet i prisen.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
bemærkninger: Et badeværelse kommer i to værelser. Bemærk, at de fælles områder jævnligt desinficeres og forsynet med rengøringsassistenter og alle de nødvendige tilbehør. Ved booking to værelser på samme tid med den private fælles badeværelse arrangere særlige rabat. Huset er i en zone forbudt at parkere længere, men kun et par meter ned ad gaden er gratis offentlig parkering. Tidspunkt for ankomst, efter 14 timer og går op til 10 timer om morgenen.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
  • Hav: 10 m
  • Strand: 60 m
  • Bycentrum: 20 m
  • Dagligvarer: 90 m
  • Restaurant: 10 m
  • Læge: 100 m
  • Apotek: 100 m
  • Posthus: 90 m
  • Tankstation: 12 km
  • Lystbådehavn: 10 m
  • Sportsaktiviteter: 40 m
  • Diskotek: 1.2 km
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand, Betonstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
I køkkenet, ud over sin madlavning fødevarer og madlavning, er grundlæggende madlavning krydderier (olie, mel, sukker, peber, salt), samt kaffe, te og morgenmadsprodukter. Er håndklæder i værelser, sengelinned og tæpper. Specielt forberedt og mapper steder med en guide gennem seværdighederne i Trpanj. WIFI adgang er gratis. Badeværelser er tilvejebragt flydende sæbe, detergent for hånd-vaske tøj og desinfektionsmidler. Er forudsat førstehjælp boks og jern med et bord.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Værelser Žalo
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 2 anmeldelser
N/A,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Værelser Žalo, Juli 2016
Amazing indkvartering

Jeg har været her i en uge sammen med min kone og havde en fantastisk tid! For det første var vejret fantastisk, for det andet placeringen af ​​boliger er perfekt - kun få meter væk fra havet side med den mest forbløffende opfattelse. Jeg nød så meget kaffe om morgenen på balkonen med havudsigt. Hvad jeg nød mest, er kaffe bar lige under en beboelsesenhed - der var meget hjælpsomme, mens jeg ventede min kone til at få klædt :). Selvom, er badeværelse deles med en mere plads, har jeg aldrig ventet på gæster fra andre rum, så jeg didn 't selv bemærket, at vi deling badeværelse. Også, badeværelse blev renset op af ejeren på daglig basis, så alt var perfekt ren. På det sidste, anbefaler jeg stærkt denne indkvartering :)

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Turister uden bil, Romantikere, Bevægelseshæmmedde personer,
Anmeldelsen er oversat fra engelsk - Vis original
Sarajevo,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Værelser Žalo, Juni 2016
Vidunderligt!

Vi holdt for nylig på Zal og wasgreat. Værelset var rart og behageligt, og vi havde virkelig god søvn. Vi nød den smukke udsigt fra balkonen! Køkkenet er godt organiseret, og jeg kunne godt lide det, vi havde egen separate redskaber og især kaffe og alt til morgenmad. Alt er meget ren, duftende og ren. Stranden ligger få minutter fra hjemmet, alt sammen i et par meter. Vi vil helt sikkert komme igen!

Anbefalet for : Aktiv ferie, Natteliv, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Romantikere, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra engelsk - Vis original
Miho Ferri Annoncering idet 2016
Taler:
Kroatisk, Engelsk,
Værelser Žalo annonce er blevet set 13424 gange siden 07.06.2016.