Ferielejligheder Villa MeriČiovo Okrug Gornji - Kroatiske øer

priser fra € 90 per nat
Ups, ser ud til at denne ejendom ikke længere er tilgængelig Bliv ikke panik, vi har fået dig dækket med et godt tilbud om lignende indkvartering i Čiovo Okrug Gornji og Kroatiske øer!
Detaljeret beskrivelse

Vores hus ligger på øen Ciovo, 10 minutters kørsel væk fra byen Trogir og kun 15 minutters kørsel væk fra den nærmeste lufthavn. Huset er beliggende på sydsiden af ​​øen Ciovo, og der er et lille sted og varm bugt, som er i en afstand af 30 meter fra huset. I nærheden af ​​huset, i en afstand af 50 meter, der er parkering. På 200 meter er der den første butik og restauranter. Huset består af tre etager. På hver af disse tre er en lejlighed. Den mindste, Kyara lejlighed er velegnet til tre personer. Lejlighed Petra Kapacitet er 4 2, mens lejligheden Ivana kapacitet på 4 personer. Alle tre lejligheder har en storslået udsigt over havet. Grunde besatte område af haven, hvor vokser citroner og mandariner, veranda med sten, stor, pejs og en swimmingpool og moderne møbleret solterrasse omkring det. Puljen er belyst om natten, og dets anvendelse er særligt opladet.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Betaling sker i to dele. Den første del af betalingen for reservationen, hvilket er 30% af det samlede beløb på vores konto, som vi vil indikere i privat korrespondance. Den anden del sker via betaling af resten af ​​beløbet på vores konto ved ankomsten. Ideel ankomsttid er efter 14:00. Det ideelle tidspunkt for afgang til 10:00.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
  • Hav: 30 m
  • Strand: 30 m
  • Dagligvarer: 200 m
  • Restaurant: 200 m
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand, Betonstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
Anvendelse af klimaanlægget er ikke opladet eller bruge haven pejs til grill eller bage. Alle vores gæster bliver budt velkommen med varm velkomst i form af friske lokale frugter og velkomstdrinks, og efterlade dem venter på en positiv overraskelse for os ikke at glemme.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Villa Meri
Petra Radan Annoncering idet 2017
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Tysk, Italiensk,
Ferielejligheder Villa Meri annonce er blevet set 25900 gange siden 03.06.2017.