Ferielejligheder Kraljice Jelene Trogir - Split og dens omgivelser

priser fra € 90 per nat
Detaljeret beskrivelse

Lyse, nybyggede (2019), moderne udstyrede lejligheder i en rolig del af Mastrinka på øen Čiovo. Lejlighederne er fuldt udstyrede og tilbyder al den komfort, du kan ønske dig til en afslappende ferie. På grund af sin beliggenhed kan du nyde en smuk udsigt over havet. Lejlighederne ligger kun to minutters gang fra smukke stenstrande, 2,5 km fra centrum af Trogir og kun 5 km fra lufthavnen. Nærmeste butik ligger 200 m væk Lejlighederne (2) har egen parkeringsplads tildelt lejlighederne Ejendommen vist på billederne inklusiv swimmingpoolen benyttes udelukkende af gæsterne i de to lejligheder, som også kan evt. booket som én enhed for to familier eller 8 + 2. Beliggenheden byder på adskillige muligheder for at udforske byer og natur. Der er også mulighed for at lære området på vandet at kende, og det er der talrige tilbud på på stedet.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Indbetaling sker udelukkende til lejers foliokonto, senest 30 dage før indtræden i lejligheden. Gæsten er forpligtet til at betale det fulde beløb for reservationsomkostningerne. For reservationer på mindre end 7 dage er et rengøringsgebyr på 100 € obligatorisk. Ankomst til lejlighederne er fra kl. 14.00 og afgang er indtil kl. 11.00, eller efter aftale!
Turistskat er inkluderet i prisen.
Dokumentation for reservationsbekræftelse ved reservation
Afbestillingspolitik
Gæsten kan annullere reservationen 4 uger før indrejse i lejligheden uden omkostninger, og efter 4 uger er han forpligtet til at betale 50% af reservationsomkostningerne!
Afstande
  • Hav: 80 m
  • Strand: 80 m
  • Bycentrum: 3 km
  • Dagligvarer: 200 m
  • Restaurant: 200 m
  • Læge: 3 km
  • Apotek: 3 km
  • Bank: 500 m
  • Posthus: 500 m
  • Tankstation: 1.5 km
  • Busstation: 3 km
  • Lufthavn: 5 km
  • Lystbådehavn: 3 km
  • Diskotek: 3 km
  • Kasino: 2 km
  • Nationalpark: 40 km
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand, Betonstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
Rygning i lejlighederne er ikke tilladt!
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Kraljice Jelene
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 7 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Geiselberg,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4+1, August 2022
5-stjernet feel-good oase

I august havde vi tilbragt 14 skønne dage med en familie af venner i dette fantastiske anlæg, så vi havde både lejligheder og pool helt for os selv. Lejlighederne er meget moderne og udendørsområdet er også udstyret til en meget høj standard (flere siddemuligheder, nok liggestole, stor parasol). Kontakten med udlejer var meget hjertelig lige fra starten, og hr. Pavlinusic var altid tilgængelig på telefonen under vores ophold. Fra komplekset har du en fantastisk udsigt over fastlandet og havet... du kan endda se ferieflyene lette og lande (lav flystøj, hvilket ikke generede os). Turen op til feriestedet tog os lidt tilvænning i starten, da det var rigtig stejlt. Stranden kan nås til fods på få minutter og var helt passende for os med små børn... rent vand og ikke overfyldt. Kære Pavlinusic familie, vi følte os hjemme hos dig og ville elske at komme igen!

Anbefalet for : Aktiv ferie, Familier med børn, Turister uden bil, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra tysk - Vis original
Skoczów,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4+1, Juli 2022
Et vidunderligt ophold

Indtjekning gik glat, og værten var meget sød og forstående. Lejligheden og poolområdet var meget rent. Udstyret med alt hvad du kan få brug for. Alt er afsluttet på et meget højt niveau. Bygningen ligger på en bakke med en fantastisk udsigt. Vi anbefaler bestemt at bo her.

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn, Romantikere,
Anmeldelsen er oversat fra polsk - Vis original
Velbert ,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4+1, Juni 2022
Eksklusiv 5-stjernet lejlighed

Super høj kvalitet møbleret moderne lejlighed til at føle sig godt. Der mangler ikke noget! Det udendørs område med pool, liggestole og lounges inviterer dig til at blive hængende. Der er flere strande inden for gåafstand. Den smukke by Trogir kan også nås hurtigt. Det var en vidunderlig afslappende tid! Vi kommer gerne tilbage.

Anbefalet for :
Anmeldelsen er oversat fra tysk - Vis original
Vis alle anmeldelser
Joso Pavlinušić Annoncering idet 2021
Taler:
Kroatisk, Tysk,
Ferielejligheder Kraljice Jelene annonce er blevet set 20121 gange siden 20.06.2021.