Ferielejligheder BartolTrogir - Split og dens omgivelser

priser fra € 40 per nat
Ups, ser ud til at denne ejendom ikke længere er tilgængelig Bliv ikke panik, vi har fået dig dækket med et godt tilbud om lignende indkvartering i Trogir og Split og dens omgivelser!
Detaljeret beskrivelse

Bartol Apartments ligger på øen Ciovo, kun 400 m gåtur fra byens centrum. Moderne design kan findes på første sal i et parcelhus med en balkon med udsigt over havet. Vi har to lejligheder (2 2). Lejlighederne har en lignende indretning, der består af et soveværelse med en seng til 2 personer, badeværelse, køkken, spisebord og et opholdsområde med en sovesofa til 2 personer. Begge lejligheder er udstyret med LCD-tv, satellit-tv, aircondition og gratis trådløs internetadgang. Gratis parkering for alle vores gæster er inkluderet. Lejlighederne er omgivet af smukke fyrretræer og har en balkon med udsigt over Adriaterhavet. Foran lejlighederne, har vi et havebord og stole, hvor gæsterne kan sidde og nyde udsigten over havet. Alle gæster kan bruge en grill / grill på terrassen tæt på lejligheden. For at nå den første stenet strand er kun 2-3 minutters gang. Den anden nærmeste er stenstrand, 10 minutters gang fra vores lejlighed. Vi er det ideelle sted for din ferie, og en rundtur i Dalmatien !!!

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Check-in er 14:00 pm. Check out er 10:00. Det antal dage, du ønsker at bestille, er ikke begrænset. Ændre gæster fleksibel. Depositum er 20% af det samlede beløb, som skal indbetales på vores bankkonto i euro (den endelige omkostninger ved at overføre penge fra banken kunden bærer I). I tilfælde af aflysning eller udeblivelse, depositum refunderes ikke. Efter betalingen er bekræftet og booking. Resten af ​​beløbet gæst betaler direkte kontant ved ankomsten. For hver reservation gæsten bliver behørigt regningen. Også, vi tager en kaution (100 euro), som pænt tilbage ved afrejse, hvis der har været nogle skader i lejligheden. Af vores gæster forventes at respektere husordenen.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
  • Hav: 70 m
  • Strand: 70 m
  • Bycentrum: 400 m
  • Dagligvarer: 200 m
  • Restaurant: 200 m
  • Læge: 500 m
  • Apotek: 200 m
  • Bank: 300 m
  • Posthus: 300 m
  • Tankstation: 500 m
  • Busstation: 400 m
  • Jernbanestation: 15 km
  • Lufthavn: 3 km
  • Lystbådehavn: 300 m
  • Sportsaktiviteter: 300 m
  • Diskotek: 200 m
  • Kasino: 200 m
  • Nationalpark: 50 km
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand, Betonstrand,
Ekstra tilbud
Fri adgang for vore gæster: air-condition, satellit-tv, internet, grill, håndklæder og sengetøj (skiftes hver syv dage). Hvis du har brug for en overførsel fra Split lufthavn til lejligheden og tilbage, kan vi hjælpe i catering til en rimelig pris. Desuden har vi to cykler til leje. Min familie bor i huset ved siden af ​​lejligheden, så du kan mødes personligt, via telefon eller online - afhængigt af, hvad kunden ønsker. Hver gæst personligt velkommen og give dem nøglerne til lejligheden og træffe de nødvendige registrering oplysninger gæster. Kæledyr er ikke tilladt.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Bartol
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 6 anmeldelser
London,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A2+2, Maj 2015
Afslappende uge på apartment Bartol

Vi havde en meget afslappende uge på apartment Bartol. Apartment var rummelige, bekvem, ren og balkonen havde en dejlig udsigt over havet. Det var en rigtig god beliggenhed, stille, let at gå til den gamle bydel og nem at gå til nogle dejlige strande. Josipa og Nenad var begge meget venlige og hjælpsomme - tak meget! Dette er en stor lejlighed i en fantastisk beliggenhed, og vi vil anbefale det til nogen, der ønsker at besøge Trogir.

Anbefalet for : Aktiv ferie, Ældre personer, Familier med børn, Turister uden bil, Romantikere, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra engelsk - Vis original
Berlin,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A2+2, Oktober 2015
varm gæstfrihed, fantastisk beliggenhed

Lejligheden var fantastisk. Præcis hvordan vi havde forestillet os. Vi tilbragte en uge i Trogir med vores 10 måneder gamle baby. Josipa og Nenad tilbød os også en barneseng. Beliggenheden er perfekt, fordi du kan gå til centrum af Trogir og tjek de lystbåde, og har en middag. Stranden blandt lejligheden er også rart. Balkonen er så dejlig :-) Bare perfekt. Tak Josipa & Nenad!

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Turister uden bil, Romantikere, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra engelsk - Vis original
Chicago,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A2+2, September 2015
Dejlig familie og vidunderlige værter!

Deres lejlighed var præcis som beskrevet. Fantastisk havudsigt fra balkonen og store placering. Gåafstand til Trogir og strandene i Ciovo. Nenad plukket mig fra lufthavnen til et mindre gebyr, som var billigere end forhandlede Taxi satser. Han gav mig også med stor rejse og sightseeing oplysninger om Trogir. Dejlig familie og vidunderlige værter! Meget imødekommende!

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Turister uden bil, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra engelsk - Vis original
Vis alle anmeldelser
Josipa Radenković Annoncering idet 2014
Taler:
Kroatisk, Engelsk,
Mere om ejeren

Hej! Vi er traditionelle kroatiske familie, der bor i en smuk by Trogir på Adriaterhavet. Min mand Nenad og jeg har to børn, dreng og pige Klara Bartol. Nenad \ far Peter er også leve med os. Vi bor i et hus ved siden af ​​lejligheden, så vi kan være meget nyttigt og hurtig og gæster anmodninger. Som en familie, vi elsker at rejse og tilbringe tid cykling i naturen. Når vi rejser vi er meget aktive, kan brugerne se alt, men også at have en stille middag i slutningen af ​​dagen er meget værdsat. Vores motto er at leve dit liv til fulde.

Ferielejligheder Bartol annonce er blevet set 12263 gange siden 01.06.2014.