Ferielejlighed Villa IvanaTrogir - Split og dens omgivelser

priser fra € 82 per nat
Ups, ser ud til at denne ejendom ikke længere er tilgængelig Bliv ikke panik, vi har fået dig dækket med et godt tilbud om lignende indkvartering i Trogir og Split og dens omgivelser!
Detaljeret beskrivelse

Fuldt udstyret og moderne lejligheder med 3 soveværelser med dobbeltsenge, stort badeværelse med hjørne bad (toilet), 1 lille badeværelse med massagebruser (toilet), en luksus køkken med alle apparater og stor stue. I et roligt område af Trogir, Ciovo med en bro, med en stor balkon, hvorfra du kan se en smuk udsigt over havet. Super panorama. Anlægget ligger 15 minutters gang til centrum og 5 minutter til stranden. Rigelig parkering (2 pladser) eneste gæster. Værterne, der altid er til rådighed.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Betaling via bankkonto, booking til rådighed på anmodning, forudbetaling på mindst 30%, resten betales ved ankomsten, ankomst tid fra 14 til 00 -.... og afgang til 11 00 h om morgenen. (Der er mulighed for aftale.)
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
  • Hav: 200 m
  • Strand: 200 m
  • Bycentrum: 800 m
  • Dagligvarer: 200 m
  • Restaurant: 200 m
  • Læge: 800 m
  • Apotek: 800 m
  • Bank: 800 m
  • Posthus: 800 m
  • Tankstation: 2 km
  • Busstation: 800 m
  • Lufthavn: 5 km
  • Lystbådehavn: 800 m
  • Diskotek: 700 m
  • Kasino: 800 m
  • Nationalpark: 50 km
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Småstenstrand, Betonstrand,
Ekstra tilbud
Inkluderer en velkomstdrink, hjemmelavede kager
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejlighed Villa Ivana
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 5 anmeldelser
Moscow,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Ferielejlighed Villa Ivana, December 2016
Fantastisk!

Vi hvilede sammen med to babyer i september 2016, og der blev forberedt to barnesenge af babyer. Lejlighederne er perfekt udstyret med alt hvad du behøver, en meget stor terrasse med en smuk havudsigt. Villaen ligger på en bakke, det var lidt svært med babyerne, men stilheden og vidunderlig udsigt over det kostede. Ivana hjalp os med overførsel fra / til lufthavnen. Det var en vidunderlig ferie!

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Romantikere,
Anmeldelsen er oversat fra engelsk - Vis original
Dunaujvaros,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Ferielejlighed Villa Ivana, Juli 2016
ferie

Vi følte meget godt, en lille gruppe af venner ankom. Ivana var meget venlige og hjælpsomme vært. Velkomstdrink ventede på os i køleskabet og friskbagte donuts på bordet. Hotellet var smuk og ren, meget godt udstyret, alt givet en udvidet ferie. Stranden og den gamle bydel er også tæt på lejligheden. En fantastisk udsigt fra terrassen. Bedste pris ydelsesforhold. Jeg anbefaler det til alle, der ønsker at slappe af eller begge aktivt tilbringe en ferie, vil du finde alt til din umiddelbare nærhed. Tak Ivana en behagelig oplevelse!

Anbefalet for : Aktiv ferie, Natteliv, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn, Romantikere, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra ungarsk - Vis original
Pulawy,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Ferielejlighed Villa Ivana, Juni 2016
Mega luksus græsning !!!!!!!

Lejligheden er smuk, ren, super udstyret (køkkenudstyr, tallerkener, bestik, opvaskemaskine, vaskemaskine, kaffemaskine, blender, satellit-tv, 3D og mange andre ...) Lejligheden er nyt og meget godt vedligeholdt. Gospodaze er przemiłymi og meget varme mennesker. Yderst venligt. Jeg anbefaler varmt. Jeg var der 10 dage og allerede jeg savner. Du vil ikke finde bedre. ANBEFALET !!!!!!!!

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Romantikere, Personer med kæledyr, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra polsk - Vis original
Vis alle anmeldelser
IVANA VILJAC Annoncering idet 2015
Taler:
Kroatisk, Engelsk,
Ferielejlighed Villa Ivana annonce er blevet set 18696 gange siden 26.01.2015.