Ferielejlighed LavandaSveti Petar - Zadar og dens omgivelser

priser fra € 15 per nat
Ups, ser ud til at denne ejendom ikke længere er tilgængelig Bliv ikke panik, vi har fået dig dækket med et godt tilbud om lignende indkvartering i Sveti Petar og Zadar og dens omgivelser!
Detaljeret beskrivelse

Lejlighed Lavanda til 4 personer (2 2) ligger på 1. sal og har et areal på 33 m2 balkon 4 m2 med en smuk udsigt over havet og det omkringliggende område. Lejligheden har et soveværelse med en dobbeltseng (160x200) og et stort skab, et badeværelse med bruser og toilet og et køkken med spiseplads og del med et tv, som har en sovesofa til yderligere to personer på 140X190. Begge værelser åbner ud mod en terrasse i skyggen af et stort kirsebærtræ. Lejligheden blev indrettet i 2013 og fuldt udstyret. Det har en smuk udsigt over havet og olivenlunde. Køkkenet indeholder en del til tilberedning af mad (elektrisk komfur, lille køleskab med fryser og alt udstyr, der er nødvendigt til madlavning), spisebord til 4-5 personer. Lejligheden har aircondition. Huset indeholder 3 separate enheder med separate indgange. Der er ingen mængder på den nærmeste strand, og du vil altid finde et sted til en liggestol eller et håndklæde. Vores parasol står til din rådighed, hvis du har brug for det.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Ved reservation af lejligheden udbetales et forskud på 30% af det samlede beløb. Resten af beløbet (70%) betales ved overtagelse af lejligheden. Hentning af lejligheden er mulig mellem 15:00 og 16:00 om eftermiddagen, men der er en mulighed tidligere efter aftale med værterne. Det er planlagt at forlade lejligheden mellem 10:00 og 11:00. Lejepriser er i prislisten og udtrykkes i euro pr. Dag.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afbestillingspolitik
Efter forskuddet kan reservationen annulleres 30 dage før den første dag af reservationen. I dette tilfælde tilbagebetaler vi forskuddet.
Afstande
  • Hav: 50 m
  • Strand: 50 m
  • Bycentrum: 1 km
  • Dagligvarer: 800 m
  • Restaurant: 400 m
  • Læge: 5 km
  • Apotek: 5 km
  • Bank: 5 km
  • Posthus: 5 km
  • Tankstation: 10 km
  • Busstation: 10 km
  • Jernbanestation: 17 km
  • Lufthavn: 17 km
  • Lystbådehavn: 3 km
  • Nationalpark: 200 km
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand, Betonstrand,
Ekstra tilbud
Mulighed for at bruge grillen i haven. Lejligheden har aircondition og wifi-forbindelse. Stranden ligger meget tæt på lejligheden, kun 1 minuts gang. Der er flere typer strande langs kysten: beton, sten og sandstrand. Alle kan finde en del, de kan lide. Langs stranden er der en promenade i længden på cirka 4 km. En anden kortere hundevandring er i nærheden. Tæt på lejligheden (300 m) er der en restaurant, café, bageri, frugtkiosk og aviser. Marked (butik) er 1000 m væk fra lejligheden eller ca. 10 minutters gang. Prisen inkluderer alle skatter, parkering, brug af alle apparater i lejligheden, håndklæder, sengelinned, bestik og madlavning og personlig hygiejneprodukter.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejlighed Lavanda
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 2 anmeldelser
Zagreb,
Meget godt (4/5) Opholdt sig ind A2+2, September 2018
charmerende

Et par fodspor fra stranden, i den charmerende lejlighed på gulvet med udsigt over havet, i skyggen af ​​stor kirsebær, tilbragte vi et par uforglemmelige dage. Værten og naboerne var meget venlige.

Anbefalet for :
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
rijeka,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A2+2, Juni 2016
Vi anbefaler

Lejligheden er beliggende i et roligt område ideelt til ferien, og alligevel tæt på større centre, når du vil underholdning. Det har en dejlig terrasse med udsigt over havet. En anden stor fordel er, at det er virkelig tæt på stranden kun et minut væk. Jeg håber, at vi vil komme igen.

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Romantikere, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra engelsk - Vis original
Maja Pleše Annoncering idet 2012
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Italiensk, Slovensk,
Ferielejlighed Lavanda annonce er blevet set 49519 gange siden 17.06.2014.